OP Pohjois-Karjalan yhteistyökumppanihaku on käynnissä 1.8.-15.9.

Osuustoiminnallisen yritysmuotomme johdosta olemme tunnettu tukija eri tahojen toiminnassa. Vahvan vakavaraisuutemme ja tehokkuutemme avulla luomme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme. Tuemme paikallista elinvoimaa ja yhteisöllisyyttä toimialueellamme Joensuussa, Kesälahdella, Kontiolahdella, Juuassa, Lieksassa, Nurmeksessa ja Valtimolla.

Haluamme olla tasapuolisia toimialueellamme arvokasta työtä tekevien, toimintaansa tukea hakevien tahojen valinnassa. Tämän vuoksi keskitämme päätöksenteon kaksi kertaa vuodessa avoimena olevan haun kautta tulleisiin yhteistyöehdotuksiin. Hakuajan umpeuduttua olemme syksyn aikana yhteydessä tahoihin, joiden kanssa jatkamme neuvotteluja. Haku on avoinna vuosittain 1.1.-15.2. sekä 1.8.-15.9.

Emme tue yksittäisiä joukkueita vaan teemme sopimukset seuratasolla. Koulujen kanssa teemme yhteistyötä mm. stipendien, taloustaitokilpailujen ja lukuisten oppilaitosvierailujen muodossa.

Yhteistyö- tai sponsorointiehdotuksen voi jättää täyttämällä hakulomakkeen 15.9.2022 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja: markkinointi- ja viestintäassistentti Kaisa Luukkainen, kaisa.luukkainen(at)op.fi, tai viestintä- ja markkinointipäällikkö Mira Salstela, mira.salstela(at)op.fi.