Kuopion konttori talvi

OP Pohjois-Savon Kuopion konttorikiinteistö myyntiin

OP Pohjois-Savo on käynnistänyt Kuopion konttorikiinteistönsä (osoite Puijonkatu 25, 70100 Kuopio) myynnin. Myynti liittyy viime maaliskuussa julkistettuun hankkeeseen, jossa pankin Kuopion konttorille hankitaan uudet toimitilat. Tavoitteena on, että nykyinen konttorikiinteistö saadaan myytyä kesään mennessä.

- Uusia toimitiloja koskeva hanke on edennyt hyvin, vaikka epävarmuustekijöitä on edelleen mm. aikataulun osalta. Joka tapauksessa tarkoituksemme on jatkaa vuokralaisena nykyisissä tiloissamme ja uskomme kiinteistöstä tehtävän vuokrasopimuksen kiinnostavan mahdollisia ostajia. Em. syystä kiinteistön myynti on tarkoituksenmukaista käynnistää nyt, OP Pohjois-Savon toimitusjohtaja Seppo Pääkkö kertoo.

-Olemme varautuneet useamman kuukauden mittaiseen myyntiprosessiin. Tällaista erikoiskohdetta ei hetkessä myydä. Uskomme, että Kuopion torin laidalla ns. kaupungin parhaalla paikalla sijaitseva kiinteistömme herättää laajaa kiinnostusta, ja isoon kohteeseen perehtyminen vie aikansa. Kauppoja tavoittelemme tehtäväksi kesään mennessä, Seppo Pääkkö taustoittaa.

Kiinteistön myynti on annettu Newsec Advisory Finland Oy:n hoidettavaksi. – Newsec valikoitui kumppaniksemme perusteellisen selvitystyön jälkeen. Kiinteistömme on Kuopion ja koko Itä-Suomen mittakaavassa harvinainen myyntikohde, mistä syystä toivomme kohteen kiinnostavan niin paikallisia, valtakunnallisia kuin ulkomaisiakin alan toimijoita. Newsecillä on vahva kokemus vastaavien kohteiden myynnistä ja odotamme heidän kontaktiverkostonsa edistävän myös tämän kohteen myyntiä, Pääkkö jatkaa.

- Toimitilamarkkinat ovat edelleen aktiiviset ja vaikka kaikista kuumin vaihe on osin ohitettu, on hyville kohteille jatkuvasti kysyntää, kertoo Newsec Advisory Finland Oy:ssä myyntiprojektista vastaava Markku Turunen.

- Kohteen mikrosijainnista ja koosta johtuen kohde kiinnostaa sekä kotimaisia että kansainvälisiä kiinteistörahastoja ja –sijoittajia. Myös kehittäjät ovat potentiaalinen kohderyhmä, sillä sijaintinsa ansiosta kaavakehitys voisi myös tulla kyseeseen. Kohde tulee myyntiin nyt helmikuun puolivälissä ja odotamme tarjouksia maaliskuun toisella viikolla, Turunen jatkaa.

Lisätietoja:

- toimitusjohtaja Seppo Pääkkö, OP Pohjois-Savo, puh. 050 442 1765

- regional director Markku Turunen, Newsec Advisory Finland Oy, puh. 040 845 3482