Aino ja Aleksander Lapveteläisen stipendirahaston haku käynnissä 10.11.-7.12.2020

Aino ja Aleksander Lapveteläisen stipendirahasto (jäljempänä rahasto) on perustettu Aino ja Aleksander Lapveteläisen 18.4.1986 tekemän testamenttimääräyksen perusteella. Rahaston tarkoituksena on entisen Karttulan kunnan alueelta kotoisin olevien vähävaraisten opiskelijoiden ammatti- tai korkeakouluopintojen tukeminen.

Testamenttimääräyksen toteuttamiseksi rahastosta myönnetään stipendejä, joiden myöntämisestä päättää Pohjois-Savon Osuuspankin hallitus, joka myös hallinnoi rahastoa. Rahastosta myönnettävien stipendien saajat ja yksittäisen stipendin suuruuden päättää Pohjois-Savon Osuuspankin hallitus. Ensisijalla stipendeistä päätettäessä ovat hakijat, jotka eivät ole aiemmin saaneet stipendiä tästä stipendirahastosta. Stipendien hakuaika on 10.11.-7.12.2020.

Rahaston stipendiä haetaan hakulomakkeella (pdf tai word-dokumentti), joka on tämän uutisen alla.

Hakemukset liitteineen tulee toimittaa maanantaina 7.12.2020 klo 16.00 mennessä:

- osoitteeseen: Pohjois-Savon Osuuspankki/Aino ja Aleksander Lapveteläisen stipendirahasto, Mikko Vepsäläinen, Puijonkatu 25, 70100 Kuopio tai

- sähköpostitse: mikko.vepsalainen@op.fi. Sähköpostitse lähetettävän hakemuksen tulee sisältää hakijan allekirjoittama hakemuslomake ja em. liitteet.

Lisätietoja antaa Pohjois-Savon Osuuspankin varatoimitusjohtaja Mikko Vepsäläinen, sähköposti: mikko.vepsalainen@op.fi.

Pohjois-Savon Osuuspankki

Hallitus