Nilsiän pankkitalo

Nilsiän pankkitalolle uusi omistaja

Pankin Nilsiän pankkitalo (osoitteessa Nilsiäntie 65) on saanut uuden omistajan. Kiinteistö rakennuksineen, maapohjineen ja liittymineen on myyty 2.10.2020 päättyneessä nettihuutokaupassa korkeimman tarjouksen tehneelle Rauno Koivistolle Kauhajoelta.

Kauppakirja allekirjoitettiin maanantaina 19.10.2020, jolloin myös kiinteistön omistus siirtyi Rauno Koivistolle. Kiinteistön kauppahinta oli nettihuutokaupassa tehty korkein tarjous 4.000 euroa.

- Pankkimme Nilsiän konttori siirtyi uusiin toimitiloihin viime helmikuussa. Pankin tavoitteena on ollut jo pidempään luopua kiinteistöistä, joissa ei ole pankin omaa toimintaa. Tästä syystä entisen pankkitalon omistuksesta luopuminen oli tavoiteltu ratkaisu. Kohde ehti olla jo kahteen otteeseen nettihuutokaupassa, joten olemme tyytyväisiä tehtyyn kauppaan. Kauppahinta jäi kiinteistön kokoon nähden alhaiseksi, mutta se osoittautui tässä tapauksessa markkinahinnaksi, kertoo OP Pohjois-Savon toimitusjohtaja Seppo Pääkkö.

- Liikekumppanini löysi edullisen kohteen. Päätimme laittaa tarjouksen huutokaupat.com -palveluun ja voittava huuto jäi meille. Kartoitamme vaihtoehtoja, mahdollisesti tulemme vuokraamaan kiinteistöä halukkaille, kertoo Rauno Koivisto.