Yli 2800 koululaista sai uudet reput Hope ry:n ja OP Ryhmän keräyksen kautta

Moni koululainen sai jälleen keräyksen ansiosta itselleen uuden koulurepun. HOPE – Yhteisesti ja yhdessä ry ja OP Ryhmä keräsivät yhteistyössä heinäkuun ajan reppuja, jotka lahjoitettiin koulutietään aloittaville vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille. Keräys sai liikkeelle tuhannet ympäri Suomen – Kuopiossa kerättiin yhteensä 143 reppua.

Jo seitsemättä kertaa järjestetyllä Reppu joka selkään -keräyksellä varmistetaan, että mahdollisimman moni lapsi ja nuori saa aloittaa lukuvuoden hyvällä mielellä ja ikiomalla koulurepulla. Vähävaraisten lapsiperheiden talous on voimakkaasti kohonneiden elinkustannusten myötä aiempaa tiukemmalla ja Hope ry:n toiminnan piirissä oleville lapsiperheille kaikki apu on tervetullutta. OP Pohjois-Savo ja Kuopion Hope ry halusivat yhdessä tukea lasten ja nuorten yhdenvertaisuutta, jotta jokainen saa itselleen tasavertaisen alun koulutielle.

OP Pohjois-Savo toimitti reput ja koulutarvikkeet elokuun alussa Kuopion Hope ry:lle, joka lajitteli ja jakoi lahjoitukset suoraan koulutietään aloittaville. Keräyksen avulla saatiin kerättyä yhteensä 143 reppua sekä lukematon määrä penaaleja ja muita kouluvälineitä. Mukaan keräykseen lähti myös useat yhteistyökumppanit lahjoituksillaan.

- Lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen on meille tärkeä osa vastuullisuustyötämme. On ilo nähdä miten moni asiakkaistamme ja henkilöstöstämme lähti mukaan tekemään hyvää ja osallistui keräykseen. Iso kiitos jokaiselle lahjoittajalle, tällä on iso merkitys, toteaa OP Pohjois-Savon toimitusjohtaja Mikko Vepsäläinen.

Lisätietoja:

OP Pohjois-Savo: Annika Väänänen, annika.vaananen@op.fi 
Hope Kuopio ry: tiiminvetäjä Hanna Hakulinen, kuopio@hopeyhdistys.fi

Hope ry on vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi toimiva järjestö. HOPE jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.