OP Rääkkylä tarjoaa Kesäduunin kolmelle nuorelle OP:n piikkiin

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu. OP Rääkkylä etsii helmikuun loppuun asti yleishyödyllisiä yhdistyksiä, jotka ovat kiinnostuneita tulevana kesänä tarjoamaan 15–17-vuotiaille nuorille kesätyön. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa OP lahjoittaa yhdistyksille tuen nuoren palkkausta varten ja yhdistys työllistää nuoren kahdeksi viikoksi.

Esimerkiksi viime kesänä 2019 nuoret työllistyivät yhdistyksissä ilmastolähettiläiksi, sosiaalisen median asiantuntijoiksi, urheilutapahtumien apulaisiksi, kyläyhdistyksen kunnossapitotehtäviin ja seuraksi senioreille. Tuen saavan yhdistyksen vastuulla on toimia nuoren työnantajana ja huolehtia työnantajavelvoitteiden toteutumisesta. OP edellyttää yhdistyksiltä sitoutumista Vastuullisen kesätyön periaatteisiin.

OP Rääkkylä on nyt viidettä kertaa mukana Kesäduuni -kampanjassa. Kokemukset aiemmilta vuosilta ovat myönteisiä ja rohkaisevat meitä edelleen osallistumaan kampanjaan. Tuella kannustamme yhdistyksiä pohtimaan työllistämisen mahdollisuuksia ja tarjoamaan kesätyöpaikan. Nuorille kesätyö puolestaan antaa arvokasta työelämän kokemusta sanoo OP Rääkkylän toimitusjohtaja Heli Silvennoinen.

OP Rääkkylä tarjoaa vuonna 2020 tuen yhteensä 3 nuoren työllistämiseksi. Maaliskuun alussa osuuspankki valitsee tuen saavat yhdistykset ja on yhteydessä kaikkiin tukea hakeneisiin yhdistyksiin. Valtakunnallisesti Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan avulla työllistetään yli 2000 nuorta yleishyödyllisissä yhdistyksissä ympäri Suomen. Kampanjan avulla tuetaan nuorten työllistymistä ja samalla kesätyö opettaa nuorelle myös oman talouden hallintaa. Kyseessä on seitsemäs kesä, jolloin osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään.

Yhdistykset voivat hakea osuuspankin Kesäduuni OP:n piikkiin –tukea helmikuun loppuun asti osoitteessa:

Nuoret voivat hakea Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kesätyöpaikkoihin 16. maaliskuuta alkaen osoitteessa: