Avoin tehtävä OP Suur-Savon Savonlinnan konttorissa

Suur-Savon OP:n jatkaessa kasvuaan haemme yrityspalveluihin Savonlinnaan 

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

Yritysasiakasvastuullisena asiakkuuspäällikkönä luotsaat elinkeinoelämän kehittämistä yritysasiakkaiden kumppanina Savonlinnan seudulla. Olet myyntitaitoinen yhteishengen luoja etkä pelkää muutosta ja haasteita. Toimit luontevasti yritysasiakkaiden kanssa kasvokkain sekä erilaisissa sähköisissä kanavissa. Työssäsi kartoitat kattavasti nykyisten ja uusien yritysasiakkaiden tarpeet ja innostut löytäessäsi asiakkaalle oikeat ratkaisut. Luot erinomaisen asiakaskokemuksen ihmisläheisellä otteella.

Oikean osaajan tuntomerkit
Sinulta löytyy vahvoja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä ja ymmärrystä erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen luonnista päivittäisessä toiminnassa. Olet itsenäinen ja joustava työskentelijä, joka organisoi tehokkaasti omaa tekemistään. Yhteistyökyvylläsi ja vuorovaikutustaidoillasi hoidat asiakaskohtaamiset menestyksekkäästi. Sinulla on kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja taitoa innostaa asiakkaita digitaaliseen asiointiin.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tässä työssä pääset työskentelemään OP Ryhmän 8. suurimmassa, kasvavassa pankissa ja kehityksen kärjessä. Toimit huippuasiantuntijoista koostuvassa tiimissämme, jossa työskentelemme vahvassa yhteistyössä entistä paremman asiakaskokemuksen luomiseksi. Haluamme pitää huolen työntekijöistämme ja tarjoamme sinulle laajat edut ryhmämme palveluista.

Tästä eteenpäin
Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa Ulla Hansmann, ulla.hansmann(a)op.fi tai puh. 044 3021460.

Hae tehtävää 11.8.2019 mennessä osoitteessa op-careers.fi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.