Avoimia tehtävä OP Suur-Savossa

OP Suur-Savo on OP Ryhmään kuuluva, Etelä-Savossa toimiva täyden palvelun pankki. Palvelemme lähes 120 000 asiakasta 150 asiantuntijan voimin. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Asiakaspalvelu ja vertaansa vailla oleva asiakaskokemus ovat toimintamme keskiössä. OP olemme me. Tervetuloa mukaan!

Vahvistamme Savonlinnan alueen Kuinka voin auttaa -tiimiämme ja haemme Savonlinnan ja Sulkavan toimipisteisiin

ASIAKASNEUVOJIA / ASIAKKUUSNEUVOJIA

Asiakasneuvojana työskentelet pankkimme asiakaskohtaamisten etulinjassa. Työpäiväsi aikana kohtaat asiakkaita kassa- ja infopalveluissa sekä ajanvarauksella konttorissa tai verkossa. Hyvän pelisilmäsi ansiosta osaat tunnistaa asiakkaan tarpeet ja varmistat koko joukkueesi voimin, että asiakas saa juuri hänelle sopivia ratkaisuja rakentaessaan unelmiaan. Työtä tehdään sekä Savonlinnan että Sulkavan konttoreilla, eli olet valmis matkustelemaan.

Oikean osaajan tuntomerkit
Nautit asiakaskohtaamisista ja sosiaaliset taitosi ovat erinomaiset. Sinulla on mielellään jo kertynyt kokemusta pankin päivittäispuolen asiakasneuvojan tehtävistä. Pitkä tausta vastaavista tehtävistä ei kuitenkaan ole edellytys tehtävässä menestymiselle, vaan ennen kaikkea kehitysmyönteinen asenne ratkaisee. Sinulla on mahdollisesti kaupallinen koulutustausta, tai ainakin vahva kiinnostus tavoitteelliseen myyntityöhön, ratkaisumyyntiin ja asiakaspalveluun. Pidät vaihtelusta ja jatkuva alan kehitys ja sen mukanaan tuomat uudet ulottuvuudet ovat sinulle mieleen.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tässä työssä pääset työskentelemään OP Ryhmän 8. suurimmassa, kasvavassa pankissa ja kehityksen kärjessä. Toimit huippuasiantuntijoista koostuvassa tiimissämme, jossa työskentelemme vahvassa yhteistyössä entistä paremman asiakaskokemuksen luomiseksi. Haluamme pitää huolen työntekijöistämme ja tarjoamme sinulle laajat edut ryhmämme palveluista.

Tästä eteenpäin
Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Jakonen, puh. 050 516 9749 (parhaiten Annen tavoittaa ti 10.9. klo 14-15 ja to 19.9. klo 15-16).

Hae tehtävää 22.9.2019 mennessä osoitteessa op-careers.fi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.