Avoimia tehtäviä OP Suur-Savossa

OP Suur-Savo on OP Ryhmään kuuluva, Etelä-Savossa toimiva täyden palvelun pankki. Palvelemme lähes 120 000 asiakasta 150 asiantuntijan voimin. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Asiakaspalvelu ja vertaansa vailla oleva asiakaskokemus ovat toimintamme keskiössä. 

OP olemme me. Tervetuloa mukaan!

 

Haemme OP Suur-Savon yrityspalveluihin  

 

Asiakkuusasiantuntijoita

 

Työssäsi kohtaat yritysasiakkaita monikanavaisesti kasvokkain, verkon kautta ja puhelimitse. Tarjoat ja myyt asiakkaille laaja-alaisesti yrityksen rahoitus- ja maksuliikepalveluita. Kartoitat kattavasti nykyisten ja uusien yritysasiakkaiden tarpeet ja osaat tarjota juuri heille sopivat kokonaisratkaisut hyödyntäen koko OP Ryhmän laajaa asiantuntijajoukkoa. Palvelet työssäsi koko toimialueemme yritysasiakkaita, ja kotikonttorisi voi sijaita joko Savonlinnassa, Mikkelissä tai Pieksämäellä.

 

Oikean osaajan tuntomerkit 
 

Sinulta löytyy vahvoja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä ja ymmärrystä erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen luonnista päivittäisessä toiminnassa. Aikaisempi kokemus rahoitukseen liittyvien tehtävien hoidosta on edellytys tehtävässä menestymiselle. Olet itsenäinen ja joustava työskentelijä, joka organisoi tehokkaasti omaa tekemistään. Yhteistyökyvylläsi ja vuorovaikutustaidoillasi hoidat asiakaskohtaamiset menestyksekkäästi. Sinulla on kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja taitoa innostaa asiakkaita digitaaliseen asiointiin.  

 

Mitä tarjoamme sinulle?
 

Tässä työssä pääset työskentelemään OP Ryhmän 8. suurimmassa, kasvavassa pankissa ja kehityksen kärjessä. Toimit huippuasiantuntijoista koostuvassa tiimissämme, jossa työskentelemme vahvassa yhteistyössä entistä paremman asiakaskokemuksen luomiseksi. Tiimissämme vallitsee yhdessä tekemisen meininki, jossa tiimikaveria autetaan ja iloitaan yhdessä onnistumisista. Haluamme pitää huolen työntekijöistämme ja tarjoamme sinulle laajat edut ryhmämme palveluista.

 

Tästä eteenpäin


Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa Tuula Kohvakka tuula.kohvakka(a)op.fi puh: 040 583 6765. Parhaiten Tuulan tavoittaa 22.12. klo 15-16.30 tai 29.12. klo 10-11. Hae tehtävää 3.1.2021 mennessä osoitteessa op-careers.fi.
 
Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. 
 
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet.