Avoimia tehtäviä OP Suur-Savossa

Haemme nyt OP Suur-Savon Myynnin palveluihin myynninmahdollistajia

Asiakkuusneuvojia/-asiantuntijoita

Myynninmahdollistajan roolissa toimit myynnin ja asiakaspalvelun kivijalkana. Tuet vahvalla ammattitaidollasi henkilö- ja yritysasiakkaiden palvelua ja luot osaltasi erinomaista asiakaskokemusta. Työtehtävät sisältävät myynninpalveluissa hoidettavia henkilö- ja yritysrahoituksen tehtäviä. Tehtävissä toimit joko asiakkuusneuvojana tai asiakkuusasiantuntijana riippuen aiemmasta kokemuksestasi ja tehtävän vaatimustasosta.

Olet hakemamme kehityshenkinen tiimipelaaja ja sinulla on seuraavia vahvuuksia:

  • Kokeileva ja ennakkoluuloton suhtautuminen työn kehittämiseen
  • Osaamista henkilö- tai yritysasiakkaiden rahoitukseen ja päivittäispalveluihin
  • Kiinnostusta haasteellisten asiakkaiden hoitoon
  • Asiakaslähtöinen toimintatapa
  • Vahva järjestelmä- ja prosessiosaaja
  • Itsenäinen työote 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tässä työssä pääset työskentelemään OP Ryhmän 8. suurimmassa, kasvavassa pankissa ja kehityksen kärjessä. Pankkitasoinen myynnin palvelut -tiimimme sijaitsee sekä Mikkelin että Savonlinnan alueella. Toimit huippuasiantuntijoista koostuvassa tiimissämme, missä työskentelemme vahvassa yhteistyössä entistä paremman asiakaskokemuksen luomiseksi. Haluamme pitää huolen työntekijöistämme ja tarjoamme sinulle laajat edut ryhmämme palveluista.

Tästä eteenpäin

Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Pöyry, hanna.poyry(a)op.fi tai puh. 040 6341812. Hanna kertoo mielellään lisää tehtävistä tiistaina 17.12 klo 9-11 ja torstaina 19.12 klo 12-16.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 31.12.2019 osoitteessa op-careers.fi

Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.