Avoin tehtävä OP Suur-Savon Mikkelin konttorissa

OP Suur-Savo on OP Ryhmään kuuluva, Etelä-Savossa toimiva täyden palvelun pankki. Palvelemme lähes 120 000 asiakasta 150 asiantuntijan voimin. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Asiakaspalvelu ja vertaansa vailla oleva asiakaskokemus ovat toimintamme keskiössä. OP olemme me. Tervetuloa mukaan!

OP Suur-Savossa vapautuu tehtävä ja haemme Mikkeliin 

LAKIPALVELUNEUVOJAA

Lakipalveluneuvojana työskentelet osana lakipalveluiden asiantuntijatiimiä. Tarjoamme lakipalveluissa omistaja-asiakkaille laadukkaita lakipalveluita pääasiassa perhe- ja jäämistöoikeuden alalta. Lakipalveluneuvojana avustat lakimiehiä toimeksiantojen hoitamisessa ja vastaat tiimin toisten neuvojien kanssa lakipalveluiden tavoitettavuudesta. Ihmisläheisellä otteella luot heti ensikontaktista lähtien asiakkaalle erinomaisen asiakaskokemuksen.

Oikean osaajan tuntomerkit
Osaamistaustasi voi olla joko juridiikan puolelta tai pankkipalveluista. Olet itsenäinen ja joustava työskentelijä, joka organisoi tehokkaasti omaa tekemistään. Sinulla on kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja kiireenkin keskellä. Olet tarkka ja järjestelmällinen. Pystyt hahmottamaan sekä laajempia kokonaisuuksia että yksityiskohtia. Yhteistyökyvylläsi ja vuorovaikutustaidoillasi hoidat asiakaskohtaamiset menestyksekkäästi ja luot erinomaisen asiakaskokemuksen. Olet tiimipelaaja, joka nauttii yhdessä tekemisestä ja uuden oppimisesta.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tässä työssä pääset työskentelemään OP Ryhmän 8. suurimmassa, kasvavassa pankissa ja kehityksen kärjessä. Toimit huippuasiantuntijoista koostuvassa lakipalveluiden tiimissämme. Työtehtävät ovat monipuolisia ja tuemme sinua uuden oppimisessa. Haluamme pitää huolen työntekijöistämme ja tarjoamme sinulle laajat edut ryhmämme palveluista.

Tästä eteenpäin
Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Simpanen. Minnan tavoitat numerosta 040 631 4209 (ma 19.8. klo 13-14, ke 21.8. klo 9-10, ti 27.8. klo 15-16.30 ja to 29.8. klo 13-15) tai sähköpostitse minna.simpanen(at)op.fi

Hae tehtävää 1.9.2019 mennessä osoitteessa op-careers.fi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.