Avoin tehtävä OP Suur-Savossa

Haemme nyt OP Suur-Savon Mikkelin konttoriin Myynnin palvelut -tiimiin myynninmahdollistajaa

Asiakkuusneuvojaa/-asiantuntijaa

Myynninmahdollistajan roolissa toimit myynnin ja asiakaspalvelun kivijalkana. Tuet vahvalla ammattitaidollasi henkilö- ja yritysasiakkaiden palvelua ja luot osaltasi erinomaista asiakaskokemusta. Työtehtävät sisältävät myynninpalveluissa hoidettavia henkilö- ja yritysrahoituksen tehtäviä. Haluat osallistua aktiivisesti toimintamme jatkuvaan kehittämiseen. Toimit joko asiakkuusneuvojana tai asiakkuusasiantuntijana riippuen aiemmasta kokemuksestasi.

Olet hakemamme kehityshenkinen tiimipelaaja ja sinulla on seuraavia vahvuuksia:

  • Asiakaslähtöinen toimintatapa
  • Kokeileva ja ennakkoluuloton suhtautuminen työn kehittämiseen
  • Halu tehdä talotasoisesti tiivistä yhteistyötä pankkimme eri toimintojen kanssa
  • Osaamista henkilö- tai yritysasiakkaiden rahoitukseen
  • Kiinnostusta haasteellisten asiakkaiden hoitoon
  • Vahva järjestelmä- ja prosessiosaaja
  • Itsenäinen työote

Mitä tarjoamme sinulle?

Tässä työssä pääset työskentelemään OP Ryhmän 8. suurimmassa, kasvavassa pankissa ja kehityksen kärjessä. Pankkitasoinen myynnin palvelut -tiimimme sijaitsee sekä Mikkelin että Savonlinnan alueella. Toimit huippuasiantuntijoista koostuvassa tiimissämme, missä työskentelemme vahvassa yhteistyössä entistä paremman asiakaskokemuksen luomiseksi. Haluamme pitää huolen työntekijöistämme ja tarjoamme sinulle laajat edut ryhmämme palveluista.

Tästä eteenpäin

Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Pöyry, puh: 040 6341812. Parhaiten Hannan tavoittaa 20.10. klo 10–12 ja 26.10. klo 13–15.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 1.11.2020 osoitteessa op-careers.fi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.