Avoin tehtävä Suur-Savon Osuuspankissa

Haemme nyt loistavaan joukkueeseemme

 

Luottoasiantuntijaa

 

Luottoasiantuntijana vastaat pankkimme luotonvalvonnasta sekä pankin rahoitus- ja vakuusprosessiin liittyvien tehtävien ohjeistuksen mukaisesta toteuttamisesta. Olet mukana kehittämässä luottopäätösprosessin seurantaa ja raportointia, ja osallistut myös muihin luottohallinnon tehtäväkenttään kuuluviin tekemisiin. Luottoasiantuntijana roolisi on keskeinen ja tärkeä myös asiakkaiden velanhoito-ongelmien varhaisessa tunnistamisessa ja ongelmiin puuttumisessa. Tuet pankkimme muita rahoituksen asiantuntijoita yhteistyössä luottojohtajien ja luottopäälliköiden kanssa.

 

Oikean osaajan tuntomerkit:

Toivomme, että sinulla on kokemusta henkilö- ja/tai yritysasiakasrahoituksesta ja ymmärrät riskienhallinnan merkityksen liiketoiminnassa. Olet toimissasi päättäväinen ja sinulla on kyky neuvotella vaikeissakin tilanteissa. Käytät harkintakykyäsi eri vaihtoehtoja punnitessasi, ja pyrit löytämään kaikkia osapuolia tyydyttävän ratkaisun. Hallitset oma-aloitteisesti, itsenäisesti ja joustavasti tehtäväkenttääsi, eikä työskentely kiireen alla saa hikeä nousemaan otsallesi.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän, sekä mahdollisuuden kehittyä rahoituksen liiketoiminta-alueella laaja-alaisesti. Työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri auttavat sinua onnistumaan. Tiimissäsi työskentelee alansa innostuneita ammattilaisia ja kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen. Työssä on mahdollisuus liukuvaan työaikaan ja etätyön tekemiseen. Haluamme pitää huolen työntekijöistämme ja tarjoamme sinulle laajat edut ryhmämme palveluista.

 

Tästä eteenpäin
Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa Anu Poikela, anu.poikela(a)op.fi tai puh 040 631 5734.

 

Lue lisää ja hae tehtävää 1.5.2022 mennessä täällä