Juhlavuoden Hippo-kisakesä kutsuu pomppimaan ja muistelemaan menneitä

Lasten ja nuorten hyvinvointi on vahvasti esillä OP Suur-Savon juhlavuoden vastuullisuustyössä

Tämän kesän Hippo-kisat starttaavat Mäntyharjulta 5.6. ja liikuttavat lapsia OP Suur-Savon alueella kesän aikana 13:lla eri paikkakunnalla. Juhlavuoden kunniaksi kisapaikalle tuodaan pomppulinna ja vanhemmatkin pääsevät nauttimaan mehutarjoilusta. 

Osuuspankkien yhteistyössä paikallisten urheiluseurojen kanssa järjestämät Hippo-kisat ovat kuuluneet lasten kesiin jo 1980-luvulta lähtien. Tänäkin kesänä Hippo kutsuu tuhannet lapset kisaamaan 13 eri paikkakunnalle OP Suur-Savon alueella. Myös vanhemmat kutsutaan mukaan Hippo-kisatunnelmaan muistelemaan oman lapsuutensa Hippo-kisakokemuksia: Juhlavuoden kunniaksi OP Suur-Savo tarjoaa kisamehut myös vanhemmille ja kerää somekanavilleen (Facebook ja Instagram) kuvia ja muistoja aiempien vuosien Hippo-kisoista. Kaikkien Instagramissa tunnuksella #opsuursavo120 kesän aikana kuvansa jakaneiden kesken arvotaan kaksi kahden hengen leffalippupakettia 31.8.2024.

 ”On ilo ja kunnia, että Hippo-kisojen perinne on kestänyt niin pitkään ja tuottaa iloa aina uusille sukupolville”, toteaa pankinjohtaja Maija Skön OP Suur-Savosta.

Jotta ilo on taattu myös juhlavuonna, jokaiselle kisapaikalle viedään pomppulinna.

”OP on vahvasti paikallinen ja ihmisten arjessa mukana oleva pankki, jolle erityisesti lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen on tärkeää.  Hippo-kisoissa ollaan siis OP:n ydinarvojen äärellä”, hän jatkaa.

Myös paikallisten urheiluseurojen ja harrastustoiminnan tukeminen on vahvasti priorisoitu pankin vastuullisuustyössä. Tänäkin vuonna OP Suur-Savo on tukenut kumppaneitaan 200 000 eurolla. Lisäksi omistaja-asiakkaat saivat ehdottaa tahoja, joille juhlavuoden kunniaksi jaettiin vielä ylimääräinen 12 000 euron lahjoituspotti.

”Valituissa tahoissa korostui lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen. Juhlavuonna haluamme katsoa vahvasti eteenpäin – seuraavaan 120 vuoteen,” Maija Skön kertoo.

Loppuvuoden aikana kerätään vielä yksi potti jaettavaksi hyväntekeväisyyteen.

”Jokaisesta tänä vuonna liittyneestä omistaja-asiakkaasta lahjoitamme 10 euroa asiakkaidemme valitsemaan kohteeseen. Asiakkaidemme omistamana pankkina meille on tärkeää, että asiakkaamme pääsevät itsekin tekemään konkreettisia vastuullisuustekoja ja vaikuttamaan niiden kohteeseen”, Skön muistuttaa. 

Lisätietoja Hippo-kisojen ajankohdista ja paikoista täällä