Omistaja-asiakas! Ehdota lahjoituskohdetta ja voita taulu omaksesi.

Suur-Savon Osuuspankin konttoreihin on kertynyt yli 100 taideteosta, jotka ovat jääneet konttoritilojen pienennyttyä holvien kätköihin. Järjestämme Holvien kätköistä -myyntinäyttelyn, jonka tuotot lahjoitamme hyväntekeväisyyteen. 

- Mielestäni näiden teosten arvolle on sopivaa, että ne löytävät uuden kodin ja pääsevät taas esille. Sen vuoksi meillä syntyi ajatus myyntinäyttelystä. Lisäksi haluamme ohjata näyttelystä kertyneet varat hyväntekeväisyyteen, kertoo Suur-Savon Osuuspankin toimitusjohtaja Jari Himanen.

 

Tarjoamme nyt omistaja-asiakkaillemme mahdollisuuden vaikuttaa hyväntekeväisyyskohteisiin! Lahjoitamme näyttelyn tuotot hyväntekeväisyyteen, teemme lahjoituksia toimialueemme jokaiseen kuntaan. Valitsemme hyväntekeväisyyskohteet omistaja-asiakkaidemme tekemistä ehdotuksista. 

Ehdota hyväntekeväisyyskohdetta 27.7. mennessä ja osallistu arvontaan, voit voittaa taulun! Lue lisää: https://www.lyyti.in/holvienkatkoista

Myyntinäyttelyyn on vapaa sisäänpääsy, ja se järjestetään yhteistyössä taidegalleria GalleriArin kanssa. Näyttely on avoinna 4.-29.8.2020:

Taidegalleria GalleriAri

Kasarminkatu 3, 50100 Mikkeli

ti-pe klo 10-17, la 10-13, su-ma suljettu

Tarjoamme omistaja-asiakkaillemme varaslähdön ainutlaatuiseen taidekokoelmaan lauantaina 1.8. järjestettävillä omistajien avajaisilla. Ilmoittautuminen avajaisiin aukeaa pankkimme www- ja some-sivuilla 22.7.

 

#holvienkätköistä