Omistaja-asiakas, tule mukaan valitsemaan vastuullisuustekoja!

OP Ryhmän toteuttaman asiakastutkimuksen mukaan asiakkaat ovat kiinnostuneita osallistumaan oman kotiseudun ja lähipiirin hyvinvointiin vaikuttaviin tekoihin. Nyt omistaja-asiakkailla on mahdollisuus vaikuttaa OP Suur-Savon vastuullisuustekoihin!

 

Osana omistaja-asiakasohjelmaansa OP Suur-Savo tarjoaa mahdollisuuden osallistua pankin vastuullisuustekojen valintaan. OP Mediassa on 31.10.2021 asti lomake, jolla omistaja-asiakas voi ottaa kantaa oman osuuspankkinsa tuleviin vastuullisuustekoihin. Lomake löytyy täältä

 

– Kutsumme kaikki omistaja-asiakkaamme vaikuttamaan tuleviin vastuullisuustekoihimme. Osallistuminen lomakkeen kautta on helppoa eikä se edellytä kirjautumista. Toivomme, että mahdollisimman moni omistaja-asiakkaamme kertoo meille oman ehdotuksensa. Näin meidän on helpompi tehdä päätöksiä vastuullisuustekojen toteuttamisessa, kumppanuuksien ja sponsorointien kohdistamisessa, kertoo OP Suur-Savon pankinjohtaja Maija Skön.

 

– Viime vuosina olemme tarjonneet digiopastuksia senioreille, Hippo-tapahtumia lapsille sekä tukeneet monien urheiluseurojen ja yhdistysten toimintaa, Skön luettelee pankin vastuullisuustekoja.

 

 

 

– Vastuullisuustyömme on asiakaslähtöistä ja perustuu vastuullisuusohjelmamme linjauksiin. Sen tiedämme jo varmasti, että tulemme tekemään vastuullisuustekoja myös tulevina vuosina. Kun saamme kyselyn tulokset, hyödynnämme niitä tulevien vuosien vastuullisuuspanosten kohdistamiseen. Odotamme innolla omistaja-asiakkaidemme toiveita, Skön kertoo.

 

 

 

– Pankillemme valitaan marraskuussa myös uusi edustajisto, jonka kanssa keskustelemme omistaja-asiakkaiden toiveista. Edustajiston vaalien äänestysaika on 4.-17.11. ja niissä voi äänestää jokainen pankkimme omistaja-asiakas. Toivottavasti mahdollisimman moni antaa äänensä kuulua myös edustajiston vaaleissa, kannustaa Skön.