OP Ryhmä aloittaa energiansäästötalkoot – myös OP Suur-Savon konttoreissa lasketaan lämpötilaa

Ensi talvena sekä energian hinta että sen niukkuus ovat vakava uhka suomalaiselle yhteiskunnalle. OP Ryhmä on päättänyt aloittaa energiansäästötalkoot ja alentaa toimipaikkojensa lämpötilaa yhdellä asteella. Tällä OP Ryhmä tavoittelee 5 prosentin säästöä lämmitykseen kuluvaan energiaan. Myös OP Suur-Savo alentaa lämpötilaa yhdellä asteella Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan konttoreissa.

– Laskemme lämpötilaa yhdellä asteella kaikissa konttoreissamme. Energiakriisi on vakava asia ja haluamme pyrkiä ratkaisemaan tätä ongelmaa omalta osaltamme. Sähkön hinta on monelle suomalaiselle kriittinen asia ensi talvena. Laskemalla omaa kulutustamme vaikutamme myös kaikkien sähkön hintaan, sanoo OP Suur-Savon toimitusjohtaja Jari Himanen.

Kiinteistöjen lämmityksen osuus on jopa noin neljäsosa koko energiankulutuksesta. – Meidän tekomme eivät ratkaise energiakriisiä, mutta toivomme, että mahdollisimman moni yritys- ja henkilöasiakkaamme lähtisi miettimään mahdollisuuksia säästää energiassa. Lämpötilan laskeminen maltillisesti on monesti suoraviivainen tapa säästää energiaa ja rahaa. Haastamme mukaan energiansäästötalkoisiin alueemme muut yritykset ja asiakkaamme, sanoo Himanen.