OP Suur-Savo jatkaa Mikkelin Musiikkijuhlien yhteistyökumppanina

Mikkelin Musiikkijuhlat ja Suur-Savon Osuuspankki jatkavat yhteistyötään. Musiikkijuhlien festivaalijohtaja Teemu Laasanen toteaa iloisena, että Osuuspankki on eräs pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista, yhteistyö on jatkunut erinomaisesti vuosien ajan. Suur-Savon Osuuspankin viestintäpäällikkö Tarja Wasenius kertoo, että pankin yhteiskuntavastuu tarkoittaa alueellisena toimijana vahvaa roolia. Suur-Savon Osuuspankki haluaa olla tiiviisti mukana maakunnan kehityksessä ja hyvinvoinnin lisäämisessä. Yhteiskuntavastuu näkyy pankin kaikessa toiminnassa, mm. yhteistyökumppanuutena eri tahojen kanssa.

Wasenius ja Laasanen vinkkaavat, että uutena elementtinä kumppanuuteen on tuotu jatkuva etu omistaja-asiakkaille: pankin omistaja-asiakkaat saavat 3 euron alennus kaikista Mikkelin Musiikkijuhlien konserteista! Edun saa Ticketmasterin lippukaupasta koodilla: OP. http://www.mikkelinmusiikkijuhlat.fi/fi/liput

Vaihtoehtoisesti omistaja-asiakkaat voivat ostaa etuhintaisen lipun Ticketmasterin lipunmyyntipisteestä, esimerkiksi Kauppakeskus Stellan kioski (Hallituskatu 3-5, Mikkeli). Oston yhteydessä on esitettävä jäsentunnuksellinen pankkikortti.