OP Suur-Savo lahjoittaa 12 000 € lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen – lahjoituskohteet valittu

OP Suur-Savo tekee 120-vuotisjuhlavuoden kunniaksi yhteensä 12 000 euron lahjoituksen lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen. Pankin omistaja-asiakkaat valitsivat Kaikkien aikojen tekoja -äänestyksessä tärkeimmäksi vastuullisuusteemaksi paikallisten lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemisen.

Pankki kutsui huhtikuussa omistaja-asiakkaansa tekemään ehdotuksia lahjoituskohteiksi. Erilaisia ehdotuksia tuli 150 kappaletta.

Tämän kevään lahjoituskohteet, jokainen taho saa 2 000 euroa:

  • Etelä-Savon Tanssiopisto – Opisto tarjoaa monipuolista toimintaa eri ikäryhmille ja monen tasoisille tanssijoille, myös erityisryhmille Etelä-Savon alueella.
  • Hope Mikkeli – Yhdistys tarjoaa vähävaraisille lapsille mahdollisuuden kokeilla uutta harrastusta tai aloittaa pitkäkestoisemman harrastamisen. Hope tukee myös lasten mahdollisuutta jatkaa olemassa olevia harrastuksia Mikkelin alueella.
  • Heinäveden Hyrske – Yhdistys on urheilun yleisseura, jossa on panostettu erityisesti koripallon pelaamiseen Heinäveden alueella.
  • Juhani Pöyryn muistorahasto – Rahaston tarkoituksena on myöntää harrastustukea vähävaraisille ja erityisiä haasteita kohdanneille lapsille sekä heidän perheilleen. Rahaston varoja hoitaa Mikkelin Pallo-Kissojen hallitus.
  • MLL Pieksämäen yhdistys – Voittoa tavoittelematon yhdistys toimii Pieksämäellä tukien paikallisia lapsiperheitä ja heidän hyvinvointia. Lahjoitus tukee yhdistyksen toimintaa ja auttaa järjestämään hyvinvointia lapsille ja nuorille.
  • Savonlinnan HaTTu ry – Yhdistys avustaa vähävaraisten perheiden lapsia ja nuoria heidän harrasteissaan laajasti Savonlinnan alueella.