Osuuspankki muuttaa uusiin tiloihin Juvalla

Suur-Savon Osuuspankin uusi Juvan konttori avataan kunnantalon alakerrassa, osoitteessa Juvantie 13, maanantaina 16.9.2019 klo 9. Konttorin muutto ei aiheuta katkosta konttorin toiminnassa ja aukioloajat säilyvät ennallaan. Juvan konttori palvelee ajanvarausasiakkaita kuten ennenkin maanantaista perjantaihin klo 9-16.15. Kassapalvelut ovat Juvalla avoinna maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 9-12.30.

Juvalla asiakkaita kohtaavat pankin tutut tekijät. Asiakkuuspäällikkö Minna Rouhiainen odottaa innokkaana uuteen konttoriin muuttoa: ”Uudet toimitilat mahdollistavat asiakasneuvottelut entistä paremmin. Valoisasta ja modernista konttorista tulee varmasti vielä lisävirtaa työhön. Toivotan nykyiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi Juvalle.” Juvan konttorissa työskentelee säännöllisesti alle 10 pankki- ja vakuutusalan asiantuntijaa sekä OP Kodin kiinteistönvälittäjä. Lisäksi Juvalla käy myös muita pankin asiantuntijoita, jotka liikkuvat laajasti koko pankin toimialueella.

Juvan konttori on täyden palvelun konttori, josta asiakas saa päivittäisten raha-asioiden lisäksi kattavat asiantuntijapalvelut. Suur-Savon Osuuspankki tarjoaa rahoituksen, varainhoidon, vakuuttamisen ja lakiasioiden asiantuntijapalveluja sekä yritys-, maa- ja metsätalousasiakkaiden palvelut. Myös OP Kodin ammattitaitoiset kiinteistönvälityspalvelut löytyvät Juvalta. Pankki- ja vakuutuspalvelut ovat asiakkaan valinnan mukaan käytettävissä OP-Mobiilissa, verkkopalvelussa, puhelinpalvelussa ja Suur-Savon Osuuspankin kymmenessä konttorissa. OttoPlus-automaatti on käytettävissä Juvan uuden konttorin yhteydessä 6.9. alkaen. OttoPlus on automaatti, joka mahdollistaa seteleiden nostamisen ja tallettamisen.

Suur-Savon Osuuspankin hallintojohtaja Tero Pulkkinen kertoo, että: ”Päädyimme muuttamaan uusiin toimitiloihin, koska haluamme olla vahvasti läsnä Juvalla myös tulevaisuudessa. Osuuspankin Juvan konttorin entiset tilat alkoivat olla elinkaarensa loppupäässä ja ne olisivat vaatineet mittavan peruskorjauksen. Vanha konttori oli myös tarpeettoman suuri, eikä soveltunut tämän päivän pankkipalvelutarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Uudessa konttorissa on panostettu erityisesti tilojen toimivuuteen ja monikäyttöisyyteen.”

Pulkkisen mukaan kassapalvelujen tarve on vähentynyt vuosien saatossa, asiantuntijaneuvottelujen osuus on lisääntynyt. Uuteen konttoriin on rakennettu toimivat kassapalvelut; ne toimivat vuoronumeroperiaatteella ja asiakkaat voivat halutessaan odottaa vuoroaan istuimilla. Konttorissa voidaan luontevasti opastaa ja neuvoa asiakkaita esimerkiksi sähköisten palvelujen käytössä. Neuvottelutilat ovat viihtyisät ja rauhalliset. Tänä päivänä valtaosa asiakasneuvotteluista käydään verkon tai puhelimen välityksellä, ja tämä on huomioitu myös toimitilojen suunnittelussa.

Juvan uudessa konttorissa vietetään Avointen ovien viikkoa 23.-27.9.2019, jolloin konttorin ovet ovat avoinna ma-pe klo 9-16.15. Viikon aikana henkilökunta esittelee tiloja asiakkaille ja neuvoo mm. sähköisten pankkipalveluiden käyttöä ilman erillistä aikavarausta. Opastukseen voi halutessaan ottaa mukaan oman laitteen ja verkkopalvelutunnukset. Kassapalvelut ovat avoinna avointen ovien viikolla normaalisti eli ma, ke ja pe klo 9-12.30. Suur-Savon Osuuspankin toimitusjohtaja Jari Himanen ja hallituksen puheenjohtaja Seppo Kietäväinen ovat tavattavissa Juvan uudessa konttorissa maanantaina 23.9. klo 14-16.

Lisätiedot:
Hallintojohtaja Tero Pulkkinen p. 010 3021 310, tero.pulkkinen(a)op.fi