Suur-Savon Osuuspankki parantaa palvelua – asiakkaille avataan suora puhelinnumero

Suur-Savon Osuuspankki tarjoaa 3.1.2022 alkaen asiakkailleen suoran puhelinnumeron, joka helpottaa ajan varaamista ja lisää tavoitettavuutta. Uusi ajanvarausnumero on 010 2552600. Numerossa palvelevat tutut paikalliset osuuspankin asiantuntijat arkisin klo 9.30–16.00.

Tammikuun 2022 alusta alkaen kaikki Suur-Savon Osuuspankin palvelut, kassapalveluja lukuun ottamatta, toimivat ajanvarauksella. Pankinjohtaja Maija Skön kertoo, että: ”Konttoreiden infopisteiden toiminta päättyy vuodenvaihteessa, ja aiemmin infossa hoidetut asiat siirtyvät joko puhelimeen tai ajanvarauksella hoidettavaksi. Ainoastaan kassapalvelut toimivat ilman ajanvarausta.” Jos asiakas esimerkiksi tarvitsee opastusta OP-mobiilin käytössä, haluaa käydä tallelokerollaan tai avata uudet verkkopalvelutunnukset, asiakkaan tulee varata aika konttoriin. Asiakkaan ei tarvitse jonottaa konttorissa omaa vuoroaan, vaan hänen asiansa käydään läpi rauhallisessa neuvottelutilassa sovittuna ajankohtana.

Skönin mukaan muutoksen tavoitteena on nopeuttaa palvelua ja parantaa asiakaskokemusta. Ajanvarauksen voi tehdä edelleen myös valtakunnallisten palvelunumerojen kautta, verkkopalvelussa tai OP-mobiilissa. Pankin koko henkilökunnan suorat yhteystiedot löytyvät täältä

Puhelun hinta on kiinteän verkon lankaliittymistä ja kotimaisista matkapuhelinliittymistä 0,0835 €/puhelu + 0,167 €/min (sis. ALV), hinta koskee myös jonottamista.