Yhdistysten hakuaika OP Tampereen Hyvä työ -lahjoituksia varten käynnistyi

OP Tampere lahjoittaa 20 000 eurolla Hyvä työ -lahjoituksia toimialueensa yleishyödyllisille yhdistyksille, seuroille tai järjestöille, jotka omalla pyyteettömällä toiminnallaan tukevat ja ilahduttavat pirkanmaalaista elämää. Yhdistys voi hakea lahjoitusta 30.9. asti.

Hyvä työ -lahjoitukset myönnetään kohteille, jotka sopivat OP:n arvomaailmaan: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen. Hakemuksia otetaan vastaan ja toivotaan eri puolilta pankin toimialuetta Tampereelta, Nokialta, Ylöjärveltä, Hämeenkyröstä, Karkusta, Pirkkalasta, Lempäälästä, Vesilahdesta ja Akaan Viialasta. Yleishyödylliset yhdistykset, seurat, järjestöt ja muut kolmannen sektorin toimijat voivat hakea lahjoitusta OP Tampereen www-sivuilla op.fi/tampere/hyvatyo 30.9. asti.
 
Viime vuonna Hyvä työ -lahjoituksilla tuettiin lasten ja nuorten ympäristötyötä ja moottoriharrastusta, hoivakodeissa asuvien ikäihmisten arkea, koulurauhan edistämistä ja syrjäytymis-tä ehkäisevää toiminnallista kuntoutusta.
 
 
Hyvä työ on tärkeä osa OP Tampereen yhteiskuntavastuullista työtä, ja sen nimissä lahjoituksia on jaettu jo yli 10 vuoden ajan.
 
Olemme monin tavoin rakentamassa elinvoimaa, hyvinvointia ja vetovoimaa Tampereen seudulle niin liiketoimintamme kuin vastuullisuustyömme kautta. Kolmannen sektorin toimijoiden tuottama yhteisöllisyys, vertaistuki ja auttamisenhalu tarvitsevat myös euroja, ja toivomme jälleen löytävämme oivaltavia ja erilaisia kohderyhmiä koskettavia kumppanuuksia, toteaa OP Tampereen toimitusjohtaja Jani Vilpponen.
 
Lahjoituksen saajat päätetään lokakuun aikana ja lahjoitukset tehdään heti sen jälkeen. 
 
Lisätiedot Hyvä työ -lahjoituksista ja OP Tampereen vastuullisuustyöstä:
Tarja Sara, johtaja, viestintä ja ihmiset, puh. 010 254 6213