OP Tampere luopuu ajanvarauksesta kassapalveluissa

Joulukuun alusta alkaen pankki palvelee Hämeenkatu 12:n lisäksi myös Nokian, Lempäälän, Ylöjärven ja Hämeenkyrön toimipisteiden kassapalveluissa ilman ajanvarausta. Kurun toimipiste tarjoaa kassapalvelua myös entiseen tapaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 10–12.

OP Tampereen toimitusjohtaja Jani Vilpponen kiittää asiakkaita palautteesta:

- Lokakuusta käyttöönotettu, ajanvarauksen kautta toimiva kassapalveluasiointi ei toiminut kuten ennakoimme. Olemme saaneet paljon arvokasta palautetta kehitystyön tueksi. Haluamme asiakaspalvelumme toimivaksi ja asiakkaillemme sujuvat arjen pankkipalvelut.

Joulukuun alusta kassapalveluissa voi asioida kerran viikossa niin Nokialla, Lempäälässä, Ylöjärvellä kuin Hämeenkyrössä.

- Omaa arkea kannattaa kuitenkin helpottaa maksukortilla, laittaa laskut maksupalvelukuoriin tai suoramaksuun sekä ottaa uusi kätevä OP Tiliviesti -tekstiviestipalvelu käyttöön. Tällä paketilla pärjää hyvin. Verkkoasiointia ei siis vaadita, jos asiakas kokee sen vieraaksi. Me autamme näiden palveluiden käyttöön ottamisessa, muistuttaa Vilpponen.

Kassapalveluita 1.12.2021 alkaen

1.12.2021 alkaen OP Tampere palvelee kassapalveluissa eri toimipisteissään seuraavasti – ilman tarvetta ajan varaamiseen:
  • Nokia maanantaisin kello 10–15 Huom! Itsenäisyyspäiväviikolla poikkeuksellisesti maanantain sijasta perjantaina 10.12. Kello 10–15.
  • Lempäälä tiistaisin kello 10–15
  • Hämeenkyrö keskiviikkoisin kello 10–13
  • Ylöjärvi torstaisin kello 10–15.
  • Hämeenkatu 12:ssa ja Kurun toimipisteessä palvellaan kassapalveluissa entiseen tapaan. Hämeenkadulla maanantaista perjantaihin kello 10–16.30 ja Kurussa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 10–12.