Muutoksia Kurun konttorin kassapalveluiden aukioloajoissa 1.4.2023 alkaen

Tampereen Seudun Osuuspankin (myöh. OP Tampere) Kurun konttorin kassapalveluiden aukioloajat muuttuvat 1.4.2023 alkaen. Muutoksen jälkeen Kurun konttorin kassapalvelut ovat avoinna perjantaisin klo 10–13. 

Muutoksen taustalla on asiakaskäyttäytymisen muutos. Lisäksi käteisen käyttö on vähentynyt lähes koko 2000-luvun. Laskujen ja arjen ostoksien hoitamista varten on itsenäisempiä ja edullisempia tapoja kuin konttoriasiointi. OP Tampereen asiantuntijat auttavat mielellään asiakkaita löytämään itselleen sopivimmat ja helpoimmat tavat hoitaa pankkiasioita.

– Kurun kassapalvelut tiivistetään yhteen päivään, mutta samanaikaisesti aukioloa pidennetään tunnilla. OP Tampere tarjoaa jatkossakin kassapalveluita joka arkipäivä eri toimipisteissään, eli kilpailijoihin nähden tarjoamme edelleen hyvin laajasti palvelua omalla toimialueellamme, kertoo OP Tampereen toimitusjohtaja Jani Vilpponen.

OP Tampere palvelee jatkossakin asiakkaita joustavasti aikavarauksin arkisin kello 8–20 välisenä aikana. Toimipisteiden yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät osoitteesta op.fi/tampere.

1.4.2023 alkaen OP Tampereen kassapalvelut ovat avoinna seuraavasti:

  • Hämeenkatu 12:ssa maanantaista perjantaihin klo 10–16.30
  • Nokialla maanantaisin klo 10–15
  • Lempäälässä tiistaisin klo 10–15
  • Hämeenkyrössä keskiviikkoisin klo 10–13
  • Ylöjärvellä torstaisin klo 10–15
  • Kurussa perjantaisin klo 10–13.

Päivittäisten pankkiasioiden hoitaminen helposti jatkossa

Laskujen maksaminen hoituu helpoiten suoramaksuna, e-laskuna, OP-mobiilissa tai maksupalvelun kautta. OP-mobiilissa on muun muassa laskujen maksamista helpottava viivakoodinlukija. Maksupalvelukuorissa on valmiiksi maksettu postimaksu, ja ne jätetään Postin kuljetettavaksi lähimpään postilaatikkoon. Lisäksi ottamalla käyttöön OP Tiliviestin, asiakas saa puhelimeensa tekstiviestin, kun tilille tulee tai siltä lähtee rahaa. Halutessaan viestistä näkee myös tilin saldon.

Käteistä rahaa voi nostaa Otto-automaattien lisäksi K-ruokakauppojen, R-kioskien, Tokmannien ja Neste-palveluasemien kassoilta. Nostopaikan tunnistaa Osta & Nosta -tunnuksesta. OttoPlus- ja TalletusOtto-automaateilla voi rahan nostamisen lisäksi myös tallettaa käteistä.

 

Lisätiedot:

Kirsi Välimäki, liiketoimintajohtaja, henkilöasiakaspankkiliiketoiminta, p. 010 254 6160

op.fi/tampere