Muutoksia OP Tampereen kassa- ja toimipisteasioinnissa

OP Tampereen kassa- ja toimipisteasioinnissa tehdään muutoksia palvelun jatkuvuuden sekä asiakkaiden ja henkilökunnan terveyden turvaamiseksi. Tämä uutinen päivittyy tilanteen vaatiessa.

Päivitys 3.4.

Tallelokerot on toistaiseksi suljettu. Vain välttämättömät tallelokero-käynnit hoidetaan (esim. tallelokeron luettelointi perunkirjoitusta varten, osakekirjat ym.). Käteisen rahan tuominen tai noutaminen lokerosta ei ole välttämätön käynti.

-------------------------------

Päivitys ma 30.3.

Palvelemme 30.3. alkaen toistaiseksi myös Nokian toimipisteen kassapalveluissa joka arkipäivä maanantaista perjantaihin kello 10-16.30. Muistathan, että kaksi ensimmäistä tuntia on palveluajoistamme tarkoitettu riskiryhmän asiointiin.

--------------------------------

Päivitys ma 23.3.

Kassapalvelun ja muun ilman ajanvarausta tapahtuvan asioinnin ensimmäiset kaksi aukiolotuntia on tarkoitettu vain riskiryhmien asiointia varten:

- Hämeenkatu 12: maanantaisin ja perjantaisin kello 9-11, tiistaista torstaihin kello 10-12.

- Nokian toimipiste: maanantaisin ja perjantaisin kello 10-12.

Pankin muut toimipisteet eivät koronatilanteen vuoksi toistaiseksi tarjoa ilman ajanvarausta tapahtuvaa palvelua tai kassapalvelua.

---------------------------------

Päivitys pe 20.3.

Pankista noudettavat maksukortit ovat noudettavissa toistaiseksi vain Hämeenkatu12:sta ja  Nokian toimipisteestä. Asiakkaat saavat tiedon kortista saapumisesta ja sen noutamisesta tekstiviestillä.

---------------------------------

Pankkien kassapalveluissa tapahtuu paljon asiakaskohtaamisia, ja asiointi erityisesti riskiryhmiin kuuluville pitää olla mahdollisimman turvallista. Tämän takia on tärkeää, että kaikki asiakkaat, jotka pystyvät käyttämään itsepalvelukanavia eli verkko- tai mobiilipalvelua ja maksukorttia käyttävät näitä palveluita toimipisteessä asioimisen sijaan.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ehdottoman tärkeää ja siksi siirrämme myös mahdollisuuksien mukaan ajanvaraustapaamiset puhelin- ja verkkotapaamisiksi pankkilähtöisesti.

Kassapalvelu keskitetään poikkeustilan vuoksi

OP Tampereen kassa- ja käteispalvelut sekä muu ilman ajanvarausta tapahtuva asiointi keskitetään kassa-asioinnin ja palvelun jatkuvuuden turvaamiseksi seuraaviin toimipisteisiin ma 23.3.2020 alkaen koronavirusepidemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi:

Tampere, Hämeenkatu 12 (päätoimipiste) ma ja pe klo 9–17, ti–to 10-17

Nokia, os. Kauppakatu 8, ma ja pe klo 10–16.30

Muutos on voimassa toistaiseksi.

Seuraavat toimipisteet eivät toistaiseksi (23.3.2020 lähtien) tarjoa kassa- ym. palvelua:

- Hervanta

- Hämeenkyrö

- Karkku

- Lempäälä

- Ylöjärvi

Noudatamme hallituksen ohjetta korkeintaan 10 hengen samanaikaisesta olemisesta toimitiloissamme. Iltapäivisin toimipisteissä on aamuaikoja rauhallisempaa.

Tämän lisäksi Hämeenkatu 12:n aukiolo lauantaisin keskeytetään toistaiseksi, ja sovitut asiakastapaamiset siirretään pankkilähtöisesti.

Jos sinulla tai omaisellasi on vielä pankin tiskillä maksettavia laskuja, on tärkeää vähentää niihin liittyvää asiointia tartuntavaaran pienentämiseksi. Vaihtoehtoina on hyödyntää maksupalvelua tai suoramaksua. Maksupalvelukuoria saa toimipisteisen eteistiloista, ja ne jätetään Postin kuljetettaviksi keltaisiin postilaatikoihin. Suoramaksun saa käyttöön puhelimitse numerosta 0100 0500.

Vältämme kättelyä näin tartuntataudin aikana. Toimitiloihimme ei saa tulla, jos tuntee itsensä kipeäksi tai tietää altistuneensa. Näillä toimilla pyrimme minimoimaan erityisesti riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden sairastumisia ja toki koko henkilökuntaamme, hidastamaan koronaviruksen leviämistä ja turvaamaan palveluidemme toimivuutta.

Näin tavoitat meidät

OP:n valtakunnallinen puhelinpalvelu numerossa 0100 0500 palvelee sinua arkisin klo 8 - 19. Voit myös lähettää viestin op.fi-palvelussa tai OP-mobiilissa. Huomioithan, että asiakaspalvelussamme on tällä hetkellä ruuhkaa, ja jonotusajat ovat erikoistilanteesta johtuen tavallista pidemmät.

Tarkempia tietoja löydät myös Koronavirus – usein kysytyt kysymykset -sivulta.