OP Tampereen Nokian toimipiste upouusiin tiloihin 16.3. alkaen

Nokian toimipisteemme avaa osoitteessa Kauppakatu 8, uudessa Tetris-talossa, maanantaina 16.3. Muuton vuoksi toimipiste, myös kassapalvelut, ovat suljettuna vanhassa osoitteessa Välikadulla perjantaina 13.3.

– Nokia on meille tärkeä liiketoiminnan kannalta. Olemme ilolla mukana Nokian kaupungin kasvussa ja kehittämässä Nokian keskustaa. Tetriksen toimipisteemme on moderni ja toistaa samaa raikasta visuaalista ilmettä kuin alle vuosi sitten uudistetut Hämeenkatu 12:n tilat Tampereella”, liiketoimintajohtaja Kirsi Välimäki OP Tampereesta kertoo. Tetriksen peruskivi muurattiin 16. syyskuuta 2018.

OP Tampereen Nokian uusi toimipiste on Tetriksessä osoitteessa Kauppakatu 8, 37100 Nokia. Kassapalvelut ovat avoinna entiseen tapaan eli ma ja pe klo 10-16.30. Asiantuntijapalvelut ovat saatavilla ajanvarauksella ma-pe 8-20.

Erityiset avajaisjärjestelyt peruttu 

Upouusiin tiloihin Kauppakadulle muutetaan Välikadun väistötiloista, ja ovet avautuvat maanantaina 16.3. kello 10.

Torstaille 19.3. suunnitellut toimipisteen avajaiset on kuitenkin peruttu. Suojelemme näin koronaviruksen varalta asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme ja henkilökuntamme turvallisuutta. Pankki palvelee asiakkaita normaalisti.

Lisätietoja:

OP Tampere, liiketoimintajohtaja Kirsi Välimäki, puh. 010 25 46160

Uutista on päivitetty suunniteltujen avajaisten osalta torstaina 12.3.