Timo Voutilainen OP Koti Pirkanmaan toimitusjohtajaksi

OP Koti Pirkanmaan uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Timo Voutilainen. Hänellä on 30 vuoden kokemus kiinteistöalalta, viimeisimpänä Kiinteistömaailma Oy:stä. Voutilainen aloittaa uudessa tehtävässään elokuun alussa.

- Timolla on vahva ja monipuolinen tausta kiinteistöalalta. Uskomme, että hän tuo mukanaan raikasta näkemystä OP Koti Pirkanmaahan ja luotsaa vahvaa liiketoimintaamme eteenpäin. OP Koti Pirkanmaa on keskeinen toimija Tampereella ja tärkeä osa OP Tampereen liiketoimintaa, sanoo OP Tampereen toimitusjohtaja Mikko Rosenlund.

Koulutukseltaan Voutilainen on EMBA. Hän on toiminut mm. Huoneistokeskuksen aluejohtajana, Sp-kodit Oy:n kenttäjohtajana, Kiinteistömaailma Oy:n aluejohtajana ja valmentajana sekä KVKL ry:n hallituksen jäsenenä. Hän muuttaa perheineen Tampereen seudulle Vantaalta.

Voutilainen näkee Tampereen seudun kehittyvänä ja mielenkiintoisena muuttovoittoalueena, jossa investoidaan ja katsotaan rohkeasti eteenpäin.

- OP Koti on valtakunnallisestikin yksi tämän alan vahvimmista toimijoista. On hienoa aloittaa työt tässä osaavassa ja menestyvässä organisaatiossa, joka pystyy hyödyntämään digitalisaation tuomat edut. Uusi alku on myös yrityksen nimellä, kun OP Kiinteistökeskuksen nimi vaihtui toukokuun alussa OP Kodiksi, Voutilainen kertoo.

OP Koti Pirkanmaan pitkäaikainen toimitusjohtaja Ari Nikkilä jää eläkkeelle elokuun lopulla. Yrityksen viime vuoden tulos oli sen historian paras. OP Koti Pirkanmaa välitti viime vuonna 1250 asuntoa, ja se tarjoaa laajat palvelut kodin vaihtajille ja vuokraajille. OP Koti Pirkanmaan palveluksessa on 44 henkilöä ja se on OP Tampereen tytäryhtiö.

Kuvassa: Timo Voutilainen vasemmalla ja Ari Nikkillä oikealla.

 

Lisätietoja:

Mikko Rosenlund, toimitusjohtaja, OP Tampere p. 010 25 46200

Timo Voutilainen, p. 050 5688 424