elohopeakerho-op-tampere

Elohopeakerho

Lähde Elohopeakerhon mukana moneen mukavaan menoon! Tulevat tapahtumat löydät tältä sivulta löytyvästä Elohopeakerhon esitteestä.

Elohopeakerhoon voivat liittyä pankin yli 55-vuotiaat omistaja-asiakkaat. Elohopeakerho tunnetaan ennen kaikkea laadukkaista kaukomatkoistaan, jotka järjestetään yhteistyössä käytännön järjestelyistä huolehtivien matkatoimistojen kanssa. Kerhon toiminta on aktiivista ja monipuolista myös kotimaassa.

Elohopeakerhon esitteen löydät tältä sivulta. Tutustuthan ennen matkan varaamista huolellisesti esitteestä löytyviin ilmoittautumisohjeisiin sekä matkojen maksu- ja peruutusehtoihin.

OP Tampere järjestää asiakkailleen digitaalisiin pankkipalveluihin liittyviä koulutuksia, kuten digiopastuksia senioreille eri puolilla toimialuetta. Tavoitteena on tehdä pankin uusia palveluita tutuiksi ja auttaa niiden käytössä. Digiopastuksiin ovat tervetulleita myös kaikki Elohopeakerhon jäsenet.

OP Tampere tekee Mukanetti ry:n ja Ahjolan kansalaisopiston kanssa yhteistyötä, jonka tavoitteena on rohkaista ja opastaa ikäihmisiä sähköisten palveluiden käyttämiseen ja näin helpottaa arjen pankki-ja raha-asioiden hoitamista.

Järjestämme opastustilaisuuksia, joissa tutustumme yhdessä verkkopalvelutunnuksien käyttöön ja tarjolla oleviin sähköisiin palveluihin, kuten op.fi ja sen yksinkertaistettu versio saavutettava.op.fi sekä OP-mobiiliin. Käymme läpi myös sähköisen asioinnin turvallisuusasioita.

Henkilökohtaisilla verkkopalvelutunnuksillasi saat kaikki OP:n sähköiset palvelut käyttöösi, ja ne ovat myös henkilöllisyystodistuksesi verkossa. Tunnuksilla voit asioida esim. Omakanta -palvelussa sekä Kelan ja verottajan palveluissa. Verkkopalvelutunnukset saat OP:n konttorista ajanvarauksella.

Ota opastukseen mukaasi

  • oma älypuhelin tai tablettitietokone
  • ​verkkopankkitunnuksesi ja vaikkapa yksi paperilasku
  • sähköpostiosoitteesi ja sen salasana
  • käyttäjätunnuksesi App Storeen (iPhone/iPad-laitteet) tai Play-kauppaan (Android-laitteet)
     

Opastusten paikkakunnat ja ajankohdat

• Koilliskeskuksen kirjasto to 21.10. klo 12-14
• Lielahden kirjaston neuvotteluhuone Sarastus to 28.10. klo 10-12.30
• Nokian kirjasto- ja kulttuuritalo Virta ti 9.11. klo 10-12
• Tesoman kirjasto ti 16.11. klo 13.30-15.30
• Ylöjärven pääkirjasto Leija ti 30.11. klo 10-12

Opastukset järjestetään yhdessä Mukanetti ry:n kanssa.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Digiosaamista ja sähköisten palveluiden käyttämistä harjoitellaan myös pankin Elohopeakerhossa. Elohopeakerhoon voivat liittyä pankin yli 55-vuotiaat omistaja-asiakkaat. Elohopeakerho tunnetaan ennen kaikkea laadukkaista kaukomatkoistaan, jotka järjestetään yhteistyössä käytännön järjestelyistä huolehtivien matkatoimistojen kanssa. Kerhon toiminta on aktiivista ja monipuolista myös kotimaassa.