Kassapalvelujen palveluajat muuttuvat 1.1.2022 alkaen

Vastaamme asiakkaidemme muuttuneisiin tarpeisiin ja kysyntään, ja uudistamme kassapalveluidemme palveluaikoja. 1.1.2022 alkaen kassapalveluita tarjotaan konttorissamme maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 10-13. Kassapalveluita ovat käteisen nosto ja talletus, laskun maksaminen sekä maksuosoituksen lunastus.

Palvelumestari palvelee edelleen asiakkaitamme kassan yhteydessä konttorin aukioloaikoina ma-pe klo 10-14 muissa kuin kassapalveluasioissa, esimerkiksi korttiasioissa ja muussa asioinnin neuvonnassa.

Muutoksen myötä vastaamme myös ajanvarauskysyntään koskien päivittäispalveluita (tiliasiat, kortit, verkkopalvelu ja muu maksaminen), joihin on jatkossa saatavilla enemmän ajanvarausaikoja.

Konttorimme muut palveluajat säilyvät ennallaan

Konttorimme on avoinna arkisin klo 10-14. Lisäksi ajanvarausaikoja on saatavilla klo 9-17:45 välillä. Pääsääntöisesti ajanvarausajat sijoittuvat klo 10-16:30 välille, mutta tiistaisin palvelemme ajanvarauksella 17:45 saakka ja torstaiaamuisin klo 9 alkaen.

Käteistä helposti

Voit nostaa käteistä OP-Visa-kortillasi K-ruokakauppojen, R-kioskien, Tokmannin ja Neste-palveluasemien kassoilta sekä Otto.-automaateilta ympäri Suomen. Tunnistat nostopaikan Osta & Nosta -tunnuksesta. OttoPlus.- ja TalletusOtto.-automaateilla voi käteisen nostamisen lisäksi myös tallettaa käteistä.

Kerromme mielellämme lisää käteisen nostomahdollisuuksista ja tavoista maksaa laskuja myös ilman verkkopankkitunnuksia, esimerkiksi veloituksettomalla suoramaksulla tai maksupalvelussamme. 

Puhelinpalvelumme OP 0100 0500 palvelee sinua maanantaista perjantaihin klo 8–16 sekä kortteihin liittyen ma–pe 8–19. (pvm/mpm).