Poika kirahvikuvioinen reppu selässä

Reppu joka selkään - koulureppukeräys vähävaraisten perheiden lapsille

OP Tornio kerää jälleen yhteistyössä Tornion kaupungin sosiaalitoimen perhetyön kanssa heinäkuun ajan koulureppuja. Keräyksen tavoitteena on lahjoittaa jokaisen vähävaraisen perheen koulutietä aloittavalle lapselle koulureppu.

Tornion Osuuspankin toimialueella kuka tahansa voi osallistua keräykseen tuomalla uuden, käyttämättömän koulurepun ja/tai penaaliin OP Tornion konttorille sen aukioloaikoina.

Jo ennen koronakriisin puhkeamista yli 112 000 lasta eli tilastojen mukaan Suomessa vähävaraisissa perheissä. Kriisin myötä näiden perheiden ja apua kaipaavien lasten määrä mitä todennäköisimmin kasvaa. Reppu joka selkään -kampanjalla halutaan tukea vähävaraisten perheiden lapsia koulutien alkaessa. Moni meistä muistaa vieläkin ensimmäisen koulureppunsa. Reppu joka selkään -keräyksen avulla varmistetaan, että mahdollisimman moni lapsi saa tämän muiston.

Lahjoitus voi olla joko koulureppu tai penaali, tai vaikka molemmat. Penaaliin voi valikoida koulutarvikkeita kuten kynän, kumin ja viivoittimen.

Lahjoitukset voi toimittaa 1.-31. heinäkuuta OP Tornion konttorille arkisin klo 10:00-14:00
tai postitse osoitteella OP Tornio, ”Reppukeräys”, Hallituskatu 14, 95400 Tornio.

Konttorilta löytyvällä lahjoituspisteellä lahjoittaja voi kirjoittaa avunsaajalle terveisensä reppuun sujautettavalle kortille. OP Tornio toimittaa reput Tornion kaupungin sosiaalitoimelle, joka lajittelee ja jakaa lahjoitukset elokuussa suoraan koulutietään aloittaville lapsille.

Reppukeräys alkoi vuonna 2017. Viime vuonna reppuja kerättiin lähes 3000 eri puolilla Suomea.