Vuoden viimeistä Omistaja-asiakaspäivää vietetään 9.12.

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Vuoden viimeistä Omistaja-asiakaspäivää vietetään joulun odotuksen tunnelmissa ja tarjolla on jälleen reilusti iloa ja etuja!

Päivän edut

Joulukuun Omistaja-asiakaspäivän riemuksi nostamme esiin kaksi etua!

  • Rentoon joulunviettoon voi laskeutua porukalla TPS Salibandyn matseissa 18.12. Kupittaan Palloiluhallissa, kun ensin klo 14.30 Tepsin naiset kohtaavat Tampereen Classicin ja klo 18.30 F-liigan kolmosena pelaava miesten edustus ottaa pisteet kotiin Oulun OLS:lta. Otteluliput omistaja-asiakkaille Tiketistä ennakkoon ostettuna vain 5 euroa (norm. naisten ottelut 10 € ja miesten ottelut 13 €). Edun löydät OP-mobiilista.
  • Omistaja-asiakkaat saavat CityShopparin käyttöönsä täysin veloituksetta aina vuodeksi kerrallaan (norm. 14,90 €/12 kk). CityShopparia käyttämällä saa huippuetuja kahviloista ja ravintoloista, muodista, liikunnasta, matkailusta, kulttuurista ja monesta muusta. Tämä kotimainen sovellus kokoaa yhteen yli 1000 etua ja tarjoaa säästöä vaikka joka päivälle. Uusia etuja ilmestyy viikottain. Ohjeet CityShopparin käyttöönottoon löydät OP-mobiilista.

 

Päivän vastuullinen teko 

Joulukuun Omistaja-asiakaspäivänä kerromme jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan pankin joululahjoituksesta. Lokakuussa kysyimme omistaja-asiakkailtamme Kaikkien aikojen tekoja -kyselyssä, mihin vastuullisuuteen liittyvään teemaan he haluaisivat kohdistaa oman osuuspankkinsa vastuullisuustekoja. Ensimmäistä kertaa järjestettyyn kyselyyn vastasi lähes 2000 pankkimme omistaja-asiakasta. Eniten ääniä sai teot luonnon ja ympäristön hyväksi.

Yhdessä omistaja-asiakkaidemme kanssa meissä on voimaa vastuunkantajina, ei vain puheiden, vaan myös konkreettisten tekojen kautta. Tämän vuoden joululahjoituskohteen valinnassa kuuntelimme omistaja-asiakkaidemme ääntä ja osoitimme joululahjoituksen toimialueellamme toimivien Suomen Luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistysten toimintaan luonnon suojelun ja kestävän elämäntavan edistämiseksi.

Lahjoituksen saaneet yhdistykset:

  • Härkätien ympäristönsuojeluyhdistys ry
  • Kaarinan luonnonsuojeluyhdistys ry
  • Naantalin seudun luonnonsuojeluyhdistys ry
  • Paraisten luonnonsuojeluyhdistys ry – Pargas naturskyddsförening rf
  • Raisionjokilaakson luonnonsuojeluyhdistys ry
  • Turun luonnonsuojeluyhdistys ry

Lahjoituksellamme toteutetaan mm. perinnemaisemakurssi, hankitaan luonnonsuojelualueiden ja perinnemaisemien hoitamiseen käytettäviä talkoovälineitä, laaditaan vieraslajiesite ja jaetaan niittykukkien siemenpusseja istutusohjeineen.

Luonnonsuojelualueiden ja perinnemaisemien suojelulla vaikutetaan merkittävästi lähialueidemme luonnon monimuotoisuuden säilymiseen. Suojelemalla luonnon monimuotoisuutta suojelemme myös kaikkia ihmisen elämän, terveyden ja hyvinvoinnin mahdollistavia asioita.

Päivän arvonta

Joulukuun omistaja-asiakaspäivän arvonnassa on tarjolla silmäniloa jouluiseen kotiin, sillä palkintona on 50 € arvoinen joulukukkalahjakortti Hansakorttelissa sijaitsevaan Kukka Fioriin. OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat voivat osallistua arvontaan tämän linkin kautta.

Arvontalinkki aukeaa to 9.12. klo 6.00 ja on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan. Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti.

 

Seuraavaa Omistaja-asiakaspäivää vietetään 13.1.2022.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme sekä Instagram -tilillämme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!