Syksyinen puisto

Hyvää lokakuista Omistaja-asiakaspäivää 13.10.!

Lokakuu on täydellinen syyskuukausi. Kesästä on jäljellä lämmin muisto ja jouluun on vielä hetki aikaa. Lokakuussa otetaan toivottu aikalisä; rauhoitutaan iltojen pimetessä ja luodaan näin lupaus tulevaan.

Etujen juhlaa

Martinexin kodintuotteet

Raisiolaisen perheyhtiö Martinexin laajasta kodinmallistosta löytyvät kaikki ainekset kauniiseen ja sujuvaan arkeen – aina leivonta- ja ruuanlaittoastioista kattaukseen ja pipareiden säilytykseen. Laadukkaat, omalla design-osastolla Suomessa suunnitellut astiat ja kodintarvikkeet leikittelevät väreillä, muodoilla ja vaihtuvilla kuoseilla. Omistaja-asiakkaat saavat nyt kaikista Martinexin kodintuotteista 20 %:n alennuksen etukoodilla OPOMISTAJA.

Edun voi lunastaa verkkokaupassa martinex.fi syöttämällä kassalla etukoodin OPOMISTAJA. Edun voi hyödyntää myös Raision myymälässä esittämällä kassalla edun OP-mobiilista. Etu on voimassa 15.12.2022 saakka, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin.

Aarikan kynttilänjalat

Puuta ja pyöreää, iloa ja väriä, arkijuhlaa ihanimmillaan – sitä on kotimainen Aarikka! Aarikan ainutlaatuiset kynttilänjalat tuovat kotiin pehmeän lämmintä tunnelmaa. Omistaja-asiakkaat saavat nyt kaikista kynttilänjaloista 20 %:n alennuksen etukoodilla OPOMISTAJA. Mallistosta löytyvät niin klassiset, kotimaassa valmistetut puiset kynttilänjalat lukuisissa eri sävyissä, kuin uudistuotantoon tuodut, 60- ja 70-luvuilta inspiraationsa saaneet messinkiset tunnelmanluojat. 

Edun voi lunastaa verkkokaupassa aarikka.fi syöttämällä kassalla etukoodin OPOMISTAJA. Edun voi hyödyntää myös Raision tai Helsingin myymälöissä esittämällä kassalla edun OP-mobiilista. Etu on voimassa 15.12.2022 saakka, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin.

Mestaruusliigan juhlaottelu ”OP Turun Seutu 100 vuotta” Raision Loimu vs. Karelian Hurmos 20.11.

Nuori, omien kasvattien varaan rakennettu Raision Loimu on aloittanut lentopallon Mestaruusliiga-kauden vahvasti. Kaikkien aikojen menestynein suomalainen lentopalloseura keikkuu sarjataulukossa hyvissä asemissa. Loimun kotiotteluissa Kerttulan liikuntahallissa kokee tunnelman, jossa monia katsomoon ensikertaa tulleita on puraissut lentopallokärpänen heti ensimmäisellä kerralla. Kannattaa lähteä kokeilemaan!

Marraskuun juhlaotteluun on omistaja-asiakkailla vapaa pääsy (2 vapaalippua/omistaja-asiakas). Etu löytyy tietenkin OP-mobiilista.

Eikä tässä vielä kaikki!

Katso OP-mobiilista kaikki kumppaneidemme tarjoamat edut. Omistaja-asiakkaita hemmotellaan mm. Turun Kaupunginteatterin esityksillä, Irina Björklundin konsertilla, Kukka Fiorin edulla… ja onhan siellä myös Amos Rex ja tuhansien etujen City Shoppari.

Päivän arvonta

Omistaja-asiakaspäivän arvonnassa voi voittaa 2 lippua (arvo 100 €) sopraano Tuuli Takalan ja baritoni Waltteri Torikan tähdittämään joulukonserttiin, Tuulin ja Waltterin joulu. Turun konserttitalolla lauantaina 17.12.2022 klo 19 kuultava konsertti on täynnä joulun taikaa. Tunnelmallisen konsertin ohjelmisto koostuu sekä tutuista klassisista että kevyemmistä joululauluista. Vantaan Viihdeorkesteri Ensemblen tulkitsemia taidokkaita sovituksia johtaa pianisti Marko Hilpo. 

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat voivat osallistua arvontaan tästä linkistä. Arvontalinkki on auki vain Omistaja-asiakaspäivänä to 13.10. klo 6 alkaen. Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Päivän vastuullinen teko

OP Turun Seudun tavoin 100-vuotisjuhlavuottaan viettää myös Pelastakaa Lapset ry, jonka juhlinnan kohteena ovat itseoikeutetusti lapset. OP Turun Seutu onnittelee ikätoveriaan lahjoittamalla Pelastakaa Lasten Turun paikallisyhdistykselle 2750 euron arvosta K-ryhmän lahjakortteja. Lahjakorteilla tuetaan Turun paikallisyhdistyksen toiminnan piirissä olevien vähävaraisten perheiden lasten harrastustoimintaa.

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children – järjestöä, joka toimii lasten hyväksi yli 100 maassa. Visionamme on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen.
_ _ _ 

Marraskuun Omistaja-asiakaspäivää vietämme 10.11.2022.

Omistaja-asiakaspäivänä, joka kuukauden toinen torstai, juhlistamme omistaja-asiakkuutta hieman näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia etuja, elämyksiä ja arvontoja, jotka hyödyttävät ja tuovat iloa niin olemassa oleville kuin uusillekin omistaja-asiakkaillemme.