Vietä kanssamme lokakuun Omistaja-asiakaspäivää 8.10!

Torstaina 8.10. vietetään jälleen Omistaja-asiakaspäivää! Luvassa on reilu nippu mukavia etuja, joista osa on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan.

Päivän omistaja-asiakasedut kumppaneiltamme

  • Loviisan Aitan kaikki sisustustekstiilit -15% sekä myymälässä että verkkokaupassa, mutta vain torstain 8.10. ajan! Etukoodi verkkokauppaan löytyy torstaina OP-mobiilista, myymälässä edun saa esittämällä joko OP:n omistaja-asiakas -merkityn maksukortin tai edun OP-mobiilista. Loviisan Aitan nettisivuille pääset tästä
  • Omistaja-asiakkaillemme ilmainen sisäänpääsy Aboa Vetus & Ars Nova -museon näyttelyihin. Omistaja-asiakkuus todennetaan OP:n kortilla tai OP-mobiilin mobiilikupongilla.
  • Omistaja-asiakkaamme pääsevät kaksi yhden hinnalla Ruissalon tai Naantalin kylpylän allasosastolle. Omistaja-asiakkuus todennetaan OP:n kortilla tai OP-mobiilin mobiilikupongilla.

 

Päivän hyvän mielen teko

OP Turun Seutu avaa lokakuun Omistaja-asiakaspäivän iloksi lahjoitushaun! Puuttuuko päiväkotiryhmältänne hiekkalaatikkoleikeistä leluja, onko yhdistyksenne nuortentoiminnassa harrastevälineet uusinnan tarpeessa vai puuttuuko vanhuksilta aivojumppaan sudokulehdet? Kirjoita meille lyhyt hakemus ja perustele, miksi lahjoitussumma olisi juuri teille tärkeä. Toiminnan tulee olla OP Turun Seudun toimialueella (Turku, Naantali, Raisio, Rusko, Lieto, Parainen, Kaarina ja Vehmaa) tapahtuvaa hyvän mielen tekemistä!

Jaamme 4 x 100€ arvoista Keskon lahjakorttisettiä. Hakuaikaa on 22.10. saakka ja käsittelemme saapuneet hakemukset 31.10. mennessä. Lahjoituksen saaneisiin ollaan suoraan yhteydessä. Toteutuksen jälkeen lahjoituksen saaneet toimittavat OP Turun Seudulle kuvan sekä lyhyen tekstin, mihin lahjoitusvarat on käytetty. Hakulomakkeelle pääset tästä. 

 

Päivän arvonta

Arvomme 5 kpl Rasekon oppilastyönä suorittamia talvirenkaiden vaihtoja! Arvontaan voivat osallistua OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat täyttämällä Lyyti-linkin kautta tietonsa. Osallistu arvontaan tästä. Arvonta suoritetaan perjantaina 9.10. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Seuraava Omistaja-asiakaspäivä vietetään 12.11.2020.

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme sekä Instagram -tilillämme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!