Vietä kanssamme maaliskuun Omistaja-asiakaspäivää 12.3.!

Omistaja-asiakkuudesta hyödyt joka ikinen päivä, mutta juhlistamme sitä erityisesti jokaisen kuukauden toinen torstai!

Maaliskuun Omistaja-asiakaspäivänä 12.3. tapahtuu muun muassa seuraavaa:

  • Maksuton Varmuutta verkkoon -tilaisuus Raision kirjastolla klo 14.00-16.00. Olet tervetullut tilaisuuteen ilman erillistä ilmoittautumista, käymme kanssasi läpi juuri Sinua askarruttavia asioita sähköisistä palveluistamme. 
  • Päivän omistaja-asiakasedut kumppaneiltamme:
    • Omistaja-asiakkaamme pääsevät kaksi yhden hinnalla Ruissalon tai Naantalin Kylpylän allasosastolle. Etu on jatkuva eli on voimassa aina Omistaja-asiakaspäivinä vuoden 2020 loppuun saakka (pl. heinäkuu). Omistaja-asiakkuus todennetaan OP:n kortilla tai OP-mobiilin mobiilikupongilla.
    • Omistaja-asiakkaillamme on mahdollisuus ostaa kaksi normaalihintaista lippua yhden hinnalla TFO:n loppukevään konsertteihin (pl. Candide ja Muumiperheen Lauluretki). Etu on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän 12.3. ajan ja ostolinkki päivittyy torstaina OP-mobiiliin. Lue lisää TFO:n kevätohjelmistosta
  • Omistaja-asiakaspäivän vastuullisuusteko: Mahdollistamme 50:lle toimialueellamme toimivalle yhdistykselle 15-17 -vuotiaan kesätyöntekijän palkkauksen. Lue lisää kesäduunista OP:n piikkiin.
  • Päivän arvonta: Arvomme kaksi kahden hengen lippupakettia A-katsomoon Paavo Nurmi Games -kisoihin! Arvontaan voi osallistua Lyyti-linkin kautta. Linkki tulee jakoon myös pankin Facebook- ja Instagram -sivuille. Lue lisää kisoista

 

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita. Asioitpa kanssamme palvelupisteessä, verkko- tai puhelinneuvotteluissa, kysy kivasta yllätyksestä jonka olemme sinulle varanneet!

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!