Vietä kanssamme marraskuun Omistaja-asiakaspäivää 12.11!

Torstaina 12.11. vietetään jälleen Omistaja-asiakaspäivää! Luvassa on reilu nippu mukavia etuja, joista osa on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan.

Päivän omistaja-asiakasedut kumppaneiltamme

  • Omistaja-asiakkaamme voivat hankkia liput Tarja Turusen ”Joulu yhdessä 2020” -joulukonserttiin Logomoon pe 18.12.2020 etuhintaan á 35e (norm. 45e). Ostolinkki löytyy Omistaja-asiakaspäivänä OP-mobiilista. Etu voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän to 12.11. ajan, lippuja on rajattu määrä ja omistaja-asiakas voi ostaa kaksi etuhintaista lippua/hlö.
  • Omistaja-asiakkaillemme ilmainen sisäänpääsy Aboa Vetus & Ars Nova -museon näyttelyihin. Omistaja-asiakkuus todennetaan OP:n kortilla tai OP-mobiilin mobiilikupongilla.
  • Omistaja-asiakkaamme pääsevät kaksi yhden hinnalla Ruissalon tai Naantalin kylpylän allasosastolle. Omistaja-asiakkuus todennetaan OP:n kortilla tai OP-mobiilin mobiilikupongilla.

Päivän vastuullinen teko

Koronan vuoksi yksinäisillä ja vähävaraisilla vanhuksilla ulkoilu ja kontaktit muiden ihmisten kanssa ovat saattaneet jäädä kokonaan. Marraskuun Omistaja-asiakaspäivän vastuullisena tekona tarjoamme Gubbe-palvelun kautta kymmenelle toimialueellamme asuvalle vanhukselle kahden tunnin kivan ulkoiluhetken. Gubbe tekee tiivistä yhteistyötä kotihoidon kanssa, jonka kautta he saavat tiedon apua tarvitsevista ikäihmisistä. Lue lisää Gubbe-palvelusta

 

Päivän arvonta

Arvomme kaksi 50€ arvoista lahjakorttia FC Interin verkkokauppaan Inter Shopiin. Palkinnon mukana voittaja saa kummipelaajamme Henrik Moisanderin fanikortin nimmareilla varustettuna. Arvonta suoritetaan perjantaina 13.11. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvontaan voivat osallistua OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat, linkki on avoinna vain to 12.11. ajan. Osallistu arvontaan.

 

Seuraava Omistaja-asiakaspäivä vietetään 10.12.2020.

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme sekä Instagram -tilillämme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!