Aboa Vetus Ars Nova -museon teemakierros omistaja-asiakkaille

Marraskuun Omistaja-asiakaspäivää vietetään torstaina 11.11.

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Marraskuun Omistaja-asiakaspäivää vietetään talven odotuksen tunnelmissa ja tarjolla on jälleen reilusti iloa ja etuja!

OP Turun Seutu

Päivän etu

Marraskuun Omistaja-asiakaspäivän etuna avataan ilmoittautuminen Aboa Vetus Ars Nova -museon jouluiseen teemakierrokseen 9.12. klo 16! Tunnelmallisella opastuksella Aboa Vetus Ars Novan raunioalueella tutustutaan joulun historiaan. Suomessa joulu astui sadonkorjuun juhlan, kekrin, kenkiin ja ensimmäinen joulurauha julistettiin jo 1300-luvulla Turun Vanhalta Suurtorilta. Kierrokselle osallistujat saavat opastuksen lopuksi mukaansa keskiajalta peräisin olevan jouluherkun reseptin. Ilmoittaudu mukaan nopeasti, paikkoja on rajattu määrä! Kierros on OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille maksuton. Ilmoittaudu tästä

Päivän vastuullinen teko 

Omistaja-asiakkaat ovat mukana päättämässä siitä, millainen edustajisto omassa osuuspankissa on ja kuinka omistaja-asiakkaiden ääni tuodaan kuuluviin oman osuuspankin hallinnossa. Äänestämällä vaikutat! Edustajiston vaalien äänestäminen päättyy 17.11., joten vielä ehdit. Äänioikeus on kaikilla omistaja-asiakkailla, jotka ovat liittyneet omistaja-asiakkaiksi viimeistään 31.5.2021. Lue lisää verkkosivuiltamme

Päivän arvonta

Marraskuun arvonta pistää suut makiaks! Tarjolla on mahdollisuus voittaa Fazerin syksyn 2021 uutuuskarkkeja pullisteleva boxi. Boxi sisältää yli kilon verran syksyn uutuusnamuja ja keksejä. OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat voivat osallistua arvontaan täyttämällä tietonsa tästä linkistä.

Arvontalinkki aukeaa to 11.11. klo 6.00 ja on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan. Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Seuraavaa Omistaja-asiakaspäivää vietetään jälleen 9.12.2021.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme sekä Instagram -tilillämme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!