Vietä kanssamme heinäkuun Omistaja-asiakaspäivää torstaina 9.7.!

Heinäkuun Omistaja-asiakaspäivänä 9.7. on jälleen luvassa reilu nippu mukavia etuja, joista osa on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan.

Päivän omistaja-asiakasedut kumppaneiltamme

  • Kalevan kisojen avajaispäivänä torstaina 13.8. Paavo Nurmen Stadionin A-katsomo on varattu kokonaisuudessaan omistaja-asiakkaillemme (yht. 500 paikkaa). Varaa ilmainen paikkasi kisojen ykköskatsomoon (max. 2 paikkaa/omistaja-asiakas). Varauslinkki avautuu Omistaja-asiakaspäivänä ja se on auki heinäkuun loppuun saakka tai niin kauan kuin paikkoja riittää.
  • Kalevan kisojen pe-su 14.-16.8. B-katsomoliput omistaja-asiakkaille -50% (norm. 45 €, max. 2 etuhintaista lippua/omistaja-asiakas). Lippuja on rajattu määrä. Ostolinkit julkaistaan OP-mobiiliin Omistaja-asiakaspäivänä ja ne ovat voimassa niin kauan kuin lippuja riittää.
  • Omistaja-asiakkaillemme ilmainen sisäänpääsy Aboa Vetus & Ars Nova -museon näyttelyihin. Omistaja-asiakkuus todennetaan OP:n kortilla tai OP-mobiilin mobiilikupongilla.

 

Päivän erityinen vastuullisuusteko

Teimme lahjoituksen Lounas joka pöytään -keräykseen. Kerätyillä varoilla Hope ry jakaa lounasseteleitä eniten apua tarvitseville. Lounas joka pöytään -kampanja on osa Pohjola Vakuutuksen Arjen pieniä tekoja -sarjaa. Voit lukea lisää keräyksestä täältä

#lounasjokapöytään #arjentekoja

Päivän arvonta

Arvomme kolme kahden lipun pakettia (á 110 €) Kalevan kisojen päätöspäivään A-katsomoon. Arvontaan pääset osallistumaan täyttämällä tietosi tästä. Linkki on avoinna ja arvontaan voi osallistua vain Omistaja-asiakaspäivän 9.7. ajan. Arvonta suoritetaan pe 10.7. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Elokuun Omistaja-asiakaspäivää vietetään 13.8.2020.

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme sekä Instagram -tilillämme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!