Vuoden 2020 ensimmäinen Omistaja-asiakaspäivä

Omistaja-asiakkuudesta hyödyt joka ikinen päivä, mutta juhlistamme sitä erityisesti jokaisen kuukauden toinen torstai!

Vuoden ensimmäisenä Omistaja-asiakaspäivänä 9.1. tapahtuu muun muassa seuraavaa:

Päivän omistaja-asiakasetu kumppanilta: omistaja-asiakkaamme pääsevät kaksi yhden hinnalla Ruissalon tai Naantalin kylpyläosastolle. Etu on jatkuva eli on voimassa aina omistaja-asiakaspäivänä vuoden 2020 loppuun saakka (pl. heinäkuu)! Omistaja-asiakkuus todennetaan OP:n kortilla tai OP-mobiilin mobiilikupongilla.

Päivän spesiaali vastuullisuusteko: Lahjoitamme HopLop ja Superpark lahjakortteja ilahduttamaan alueen vähävaraisia perheitä.

Päivän arvonta: Arvomme kaksi Intersportin 50 euron arvoista lahjakorttia. Arvontaan voi osallistua OP Turun Seudun Facebook -sivujen tai Instagramin kautta.

 

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita. Asioitpa kanssamme palvelupisteessä, verkko- tai puhelinneuvotteluissa, kysy kivasta yllätyksestä jonka olemme sinulle varanneet!

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!