Elokuun Omistaja-asiakaspäivää vietetään 13.8.

Torstaina 13.8. vietetään jälleen Omistaja-asiakaspäivää! Luvassa on mukavia etuja, joista osa on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan.

 

Päivän omistaja-asiakasedut kumppaneiltamme

  • Omistaja-asiakkaillemme ilmainen sisäänpääsy Aboa Vetus & Ars Nova -museon näyttelyihin. Omistaja-asiakkuus todennetaan OP:n kortilla tai OP-mobiilin mobiilikupongilla.
  • Omistaja-asiakkaamme pääsevät kaksi yhden hinnalla Ruissalon tai Naantalin kylpylän allasosastolle. Omistaja-asiakkuus todennetaan OP:n kortilla tai OP-mobiilin mobiilikupongilla.

 

Päivän hyvän mielen teko

Lahjoitimme Pelastakaa Lapset Turun aluetoimistolle 150 kpl jäätelökuponkeja, jotka järjestö jakaa tukiperheille kesäpäivien iloksi. Monelle perheelle niinkin arkiselta tuntuva asia kuin yhdessä jätskillä käyminen voi olla hankala toteuttaa. Tällä lahjoituksella ilahdutimme ison liudan perheitä kivalla yhteisellä hetkellä!

Päivän arvonta

Arvomme 20 kahden hengen pakettia Aboa Vetus & Ars Nova -museon järjestämille kävelykierroksille historiallisen Luostarikorttelin ympäri. Kävelykierroksia on kaksi, ke 2.9. ja to 3.9. klo 17.30 ja arvontaan osallistuva voi valita hänelle parhaiten sopivan ajankohdan. Kävelykierrokset järjestetään vain Omistaja-asiakaspäivän arvontaa varten, joten lippuja näihin kahteen kierrokseen ei ole hankittavissa mistään.  OP Turun Seudun omistaja-asiakkaana voit osallistua arvontaan tästä. Arvontalinkki aukeaa Omistaja-asiakaspäivänä 13.8. klo 7.00.

 

Seuraava Omistaja-asiakaspäivä vietetään 10.9.2020.

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme sekä Instagram -tilillämme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!