Vietä kanssamme elokuun Omistaja-asiakaspäivää 12.8.!

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Elokuun Omistaja-asiakaspäivää vietetään kesäkelien vielä helliessä ja tarjolla on jälleen reilusti iloa ja etuja!

Osuuspankkien edustajistonvaalit järjestetään jälleen tänä syksynä ja tarvitsemme edustajistoon aktiivisia omistaja-asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita yhteisistä asioista ja tuovat mukanaan oman asiantuntemuksensa. Edustajiston jäseniltä ei vaadita erityistä pankkiasioiden osaa­mista vaan asenne ratkaisee. Ehdokkaaksi voi ilmoittautua jokainen hyvämaineinen pankin palveluja käyttävä omistaja-asiakas, joka on liittynyt omistaja-asiakkaaksi viimeistään 31.5.2021 mennessä ja täyttää 18 vuotta viimeistään ehdokashankinnan aikana. Edustajiston vaalien ehdokkaaksi voit asettua 16.8. – 10.9.2021 välisenä aikana, tutustu lisää.

Päivän etu

Satuikäisille lapsille (5-8-vuotiaille) suunnattu toiminnallinen kierros Aboa Vetus & Ars Nova -museon raunioalueella vie lapset aikamatkalle Turun historiaan. Kierroksen edetessä lapset ratkovat tehtäviä yhdessä oppaan kanssa ja seikkailijat lyövät itselleen tinaisen onnenlantin muistoksi vierailusta. Tunnin mittainen kierros soveltuu hyvin vaikkapa syntymäpäivien ohjelmaksi. Lasten seikkailukierrokset toteutetaan tilauksesta, hinta arkisin 75 €/ryhmä (korkeintaan 12 lasta). OP Turun Seudun omistaja-asiakkaan etuna kierrokselle osallistuvien lasten saattajilla on vapaa pääsy museoon. Etu voimassa syyskuun varauksiin, lisätiedot ja varaukset: info(ät)aboavetusarsnova.fi tai soittamalla 0207 181 635. Muista mainita edusta tilausta tehdessäsi.

Päivän vastuullinen teko 

Oman talouden hallinnan taidot ovat tärkeitä kansalaistaitoja. Nuorena opitut taidot heijastuvat talousosaamiseen myös aikuisena. Näin koulujen alkaessa Omistaja-asiakaspäivän vastuullisuusviestinä sopiikin nostaa esiin muutama esimerkki konkreettisista teoista, miten olemme vahvistamassa lasten ja nuorten taloustaitoja:

Tarjoamme kesätyöpaikkoja pankin palvelupisteissä sekä Kesäduuni OP:n piikkiin -tuella toimialueemme yhdistyksissä.
Toimimme Yrityskylä Varsinais-Suomen Ala- ja Yläkoulun yhteistyökumppanina
Pidämme kouluissa oman talouden hallinnan oppitunteja
Toimimme HYOL:n järjestämän Taloustaitokilpailun yhteistyökumppanina
Olemme mukana Varsinais-Suomen digitukiverkostossa.

Lue lisää vastuullisuustyöstämme.

 

Vastaa kyselyyn ja voita!

Osallistu kyselyymme Omistaja-asiakaspäivästä ja voit voittaa yöpymisen kahdelle Kultaranta Resortissa aamiaisen ja Heineken Housen pizzojen kera.

Vastaaminen vie vain hetken, pääset kyselyyn tästä.  Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Seuraavaa Omistaja-asiakaspäivää vietetään 9.9.2021.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme sekä Instagram -tilillämme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!