Vietä kanssamme helteistä Omistaja-asiakaspäivää 8.7.!

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Heinäkuun Omistaja-asiakaspäivää vietetään kesäkelien helliessä ja tarjolla on jälleen reilusti iloa ja etuja!

Osuuspankkien edustajistonvaalit järjestetään jälleen tänä syksynä ja tarvitsemme edustajistoon aktiivisia omistaja-asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita yhteisistä asioista ja tuovat mukanaan oman asiantuntemuksensa. Edustajiston jäseniltä ei vaadita erityistä pankkiasioiden osaa­mista vaan asenne ratkaisee. Ehdokkaaksi voi ilmoittautua jokainen hyvämaineinen pankin palveluja käyttävä omistaja-asiakas, joka on liittynyt omistaja-asiakkaaksi viimeistään 31.5.2021 mennessä ja täyttää 18 vuotta viimeistään ehdokashankinnan aikana. Jos olet jo OP Turun Seudun omistaja-asiakas ja ehdokkuus kiinnostaa, käy täyttämässä Lyyti-lomake verkkosivuillamme ja otamme sinuun yhteyttä lähempänä ehdokasasettelun alkamista.

Päivän etu

Omistaja-asiakaspäivän iloksi tarjoamme ihanan kesäedun Aboa Vetus & Ars Novan museokauppaan. Koko heinäkuun ajan OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat voivat hankkia museokaupasta palapelit ja lautapelit -20% alennuksella! Lunasta alennus joko näyttämällä etu OP-mobiilista tai omistaja-asiakastunnuksella varustetulla OP:n maksukortilla.

Päivän vastuullinen teko 

Ensimmäinen koulureppu on tärkeä koulutietään aloittaville ja haluamme varmistaa, että jokaisella on mahdollisuus aloittaa koulutaival uusi reppu olalla. Keräämme jälleen 12.- 30.7. yhdessä HOPE ry kanssa reppuja ekaluokkalaisille ja koulutietään jatkaville. Auta meitä tekemään hyvää ja tuo reppu tai penaali 12.-30.7. välisenä aikana OP Turun Seudun palvelupisteisiin tai Pohjola Sairaalaan.  Toimitamme lahjasi perille koululaiselle ennen koulujen alkua. 

Päivän arvonta

​ Avaamme heinäkuun Omistaja-asiakaspäivän kunniaksi arvonnan, jossa voit voittaa itsellesi ja ystävällesi paikan Aboa Vetus & Ars Nova -museon järjestämälle museoalueen sekä arkeologisen kaivuun tutustumiskerrokselle torstaina 12.8. Kierroksia järjestetään kaksi, klo 14.30 ja klo 16.30, ja pääset valitsemaan sinulle paremmin soveltuvan ajankohdan arvontalomakkeella. Kierroksen kesto noin 1,5 tuntia.

Arvonta on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän 8.7. ajan ja siihen voivat osallistua OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat. Voit osallistua arvontaan täyttämällä tietosi tästä. Linkki aukeaa to 8.7. klo 6.00.

 

Seuraavaa Omistaja-asiakaspäivää vietetään elokuussa 12.8.2021.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme sekä Instagram -tilillämme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!