Vietä kanssamme Omistaja-asiakaspäivää 11.2.!

Torstaina 11.2.2021 vietetään jälleen Omistaja-asiakaspäivää! Luvassa on paljon mukavia juttuja, joista osa on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan.

Päivän vastuullinen teko

Olemme mukana mahdollistamassa Fingerroosin säätiön Me-talon lasten luontokerhoa. 
Pansion Me-talon luontokerho sisältää ympäristökasvatusta, luontokävelyitä lähiympäristöön sekä retkiä esimerkiksi kotieläintiloille. Kerho toteutetaan viikoittain kevään 2021 aikana koronarajoitukset huomioiden. Yhteinen toiminta ja puuhat vaihtelevat vuodenaikojen ja luonnon tarjoamien mahdollisuuksien mukaan. 

Päivän arvonta

Arvomme 72€ arvoisen Museokortin, jolla poikkeat kiinnostavimmissa kulttuurikohteissa ympäri Suomen. Museokortin 12 kuukauden voimassaoloaika alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistäsi, joten voit ottaa kortin käyttöön, kun sinulle parhaiten sopii. Arvonta suoritetaan perjantaina 12.2. ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvontaan voivat osallistua OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat tästä linkistä. Linkki aukeaa torstaina 11.2. klo 6.00 ja se on avoinna vain torstain ajan. 

Omistaja-asiakkaan edut

Luonkosin innovatiivinen, Naantalissa rakkaudella käsintehty luonnonkosmetiikka hoitaa monipuolisesti helpottaen arjen ihonhoitoa. Omistaja-asiakkaana hankit nämä ihanuudet etuhintaan verkkokaupasta, -10% normaalihinnoista. Lunasta etusi OP-mobiilista. Etu on voimassa 1.2.-31.3.2021. Tutustu myös muihin ajankohtaisiin etuihimme OP-mobiilissa sekä op.fi/turunseutu -sivuilla.

Etädigiopastus 11.2.

Omistaja-asiakaspäivänä järjestämme etädigiopastuksen, johon on vielä mahdollista ilmoittautua mukaan tästä linkistä. Järjestämme etädigiopastuksia myös huhtikuun ja kesäkuun Omistaja-asiakaspäivien yhteydessä, joten kannattaa seurata some-kanaviamme!

Seuraavaa Omistaja-asiakaspäivää vietetään 11.3.2021.

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita.

Viestimme Omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme sekä Instagram -tilillämme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!