Huhtikuun Omistaja-asiakaspäivää vietetään kiirastorstaina 14.4.!

Huhtikuun Omistaja-asiakaspäivää vietetään pääsiäistunnelmissa. Orastavan kevään iloksi on luvassa kiva kattaus etuja ja elämyksiä.

Päivän etu 

Turussa koetaan jälleen kansainvälistä yleisurheilun huumaa, kun Paavo Nurmi Gamesit kisataan 14.6. Paavo Nurmen stadionilla. Omistaja-asiakkaamme pääsevät pankin juhlavuoden kunniaksi seuraamaan maailmanluokan yleisurheilua 50 % alennushintaan (lippuja rajoitettu määrä):

D-katsomoliput normaalihinta 35 €

Takasuoran katsomo C-kategoria normaalihinta 45 €

Pääkatsomo B1&B2-kategoria normaalihinta 58 €

Pääkatsomo A2-kategoria normaalihinta 68€

Etuliput pääset lunastamaan kätevästi suoraan OP-mobiilista.

Vastuullinen teko

Vastuullisuusohjelmamme yksi neljästä kulmakivestä on asiakkaidemme taloustaitojen vahvistaminen kaikissa ikäryhmissä. Edistämme lasten ja nuorten taloustaitoja muun muassa tarjoamalla kesätyöpaikkoja, pitämällä taloudenhallinnan oppitunteja ja tukemalla Yrityskylä Ala- ja Yläkoulun toimintaa.

Kannustamme asiakkaitamme myös kaikissa ikävaiheissa digitaitojen oppimiseen ja digitaalisten palveluiden käyttöön. Omistaja-asiakaspäivän vastuullisena tekona nostamme esille sähköisten pankkipalveluiden opastukset, joissa asiakkaamme pääsevät harjoittelemaan yhdessä asiantuntijoidemme kanssa kuinka tehdä arjen raha-asioiden hoitamisesta sujuvaa ja turvallista.

Seuraava digiopastus järjestetään Puutorin palvelupisteellä 27.4. klo 14. Ilmoittautumislinkki huhtikuun tilaisuuteen ja tiedot kevään muista opastuksista löytyvät nettisivuiltamme. 

Päivän arvonta

Omistaja-asiakaspäivän arvonnan voittajat pääsevät toukokuussa kokemaan ja näkemään kodin ja asumisen viimeisimmät trendit Turun Messukeskuksessa. Arvomme kolme kahden lipun pakettia 13.–15.5. järjestettäville Rakenna & Sisusta -messuille.

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat voivat osallistua arvontaan täyttämällä tiedot lomakkeen kautta. Arvontalinkki aukeaa to 14.4. klo 6.00 ja on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti.

 

Seuraavaa Omistaja-asiakaspäivää vietämme jälleen toukokuussa 12.5.2022.