Vuoden viimeinen Omistaja-asiakaspäivä to 12.12.!

Omistaja-asiakkuudesta hyödyt joka ikinen päivä, mutta juhlistamme sitä erityisesti jokaisen kuukauden toinen torstai!

Joulukuun Omistaja-asiakaspäivänä 12.12. tapahtuu muun muassa seuraavaa:

  • Maksuton Varmuutta verkkoon -tilaisuus Puutorin palvelupisteellä klo 8.30-10 (käynti Maariankatu 4 E, sisäpihalta. Paikalla opasteet) Olet tervetullut tilaisuuteen ilman erillistä ilmoittautumista, käymme kanssasi läpi juuri Sinua askarruttavia asioita sähköisistä palveluistamme. Tänään teemamme on OP Saavutettava, joka on helppokäyttöinen ja selkokielinen verkkopalvelu päivittäisten pankkiasioiden hoitamiseen.
  • Päivän omistaja-asiakasetu: OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat pääsevät veloituksetta Aboa Vetus & Ars Nova -museoon! Omistaja-asiakkuus todennetaan OP:n kortilla tai OP-mobiilin mobiilikupongilla. Etu on jatkuva ja voimassa jokaisen kuukauden toinen torstai aina vuoden 2019 loppuun saakka!
  • Päivän erityinen vastuullisuusteko: Olemme lahjoittaneet 15 jouluruokakassia paikallisille vähävaraisille perheille Vennerin Jouluruokakassi -palvelun kautta. Jakelun Turun alueella hoitaa Hope ry. Lue lisää tästä.
  • Päivän arvonta: Arvomme ihanan Kukka Fiorin 50e arvoisen lahjakortin jouluiseen kukka-asetelmaan. Arvontaan voi osallistua Lyyti-linkin kautta tästä. Linkki tulee jakoon myös pankin Facebook- ja Instagram -sivuille.

 

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita. Asioitpa kanssamme palvelupisteessä, verkko- tai puhelinneuvotteluissa, kysy kivasta yllätyksestä jonka olemme sinulle varanneet!

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!