Vietä kanssamme joulukuun Omistaja-asiakaspäivää!

Torstaina 10.12. vietetään vuoden viimeistä Omistaja-asiakaspäivää! Luvassa on nippu mukavia etuja, joista osa on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan.

Päivän omistaja-asiakasedut kumppaneiltamme

  • Omistaja-asiakkaillemme ilmainen sisäänpääsy Aboa Vetus & Ars Nova -museon näyttelyihin. Omistaja-asiakkuus todennetaan OP:n kortilla tai OP-mobiilin mobiilikupongilla.
  • Omistaja-asiakkaamme pääsevät kaksi yhden hinnalla Ruissalon tai Naantalin kylpylän allasosastolle. Omistaja-asiakkuus todennetaan OP:n kortilla tai OP-mobiilin mobiilikupongilla.

Päivän vastuullinen teko

Tänä jouluna lahjoitamme tukea ja toivoa lapsille ja nuorille. Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset FinFami ry järjestää tuellamme ryhmä- ja virkistystoimintaa lapsille, joiden perheenjäsenellä on mielenterveyden haasteita. Lue lisää joululahjoituksestamme

Päivän arvonta

Arvomme kaksi 100€ arvoista lahjakorttia Loviisan Aittaan! Lahjakortilla voi tehdä ihania jouluostoksia Loviisan Aitan myymälässä (Vahdontie 600, Rusko). Arvonta suoritetaan perjantaina 11.12. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvontaan voivat osallistua OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat tästä linkistä. Linkki aukeaa to 10.12. klo 6.00 ja on avoinna vain torstain ajan. Osallistu arvontaan.

 

Vuoden 2021 ensimmäistä Omistaja-asiakaspäivä vietetään 14.1.2021.

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme sekä Instagram -tilillämme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!