Kesäkuun Omistaja-asiakaspäivä 13.6.

Omistaja-asiakkuudesta hyödyt joka ikinen päivä, mutta nyt juhlistamme sitä erityisesti joka kuun toinen torstai!

Torstaina 13.6. tapahtuu muun muassa seuraavaa:

· Maksuton digiopastus Puutorin palvelupisteellä (Brahenkatu 11) klo 13-15. Olet tervetullut digiopastukseen ilman erillistä ilmoittautumista, käymme kanssasi läpi juuri Sinua askarruttavia asioita sähköisistä palveluistamme. Tänään teemamme on OP Junior sekä OP-yritysmobiili.

· Päivän omistaja-asiakasetu kumppaniltamme: OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat pääsevät veloituksetta Aboa Vetus & Ars Nova -museoon! Omistaja-asiakkuus todennetaan OP:n kortilla, OP-mobiilin tai Pivon mobiilikupongilla. Etu on jatkuva ja voimassa jokaisen kuukauden toinen torstai aina vuoden 2019 loppuun saakka!

· Päivän omistaja-asiakasetunosto omista palveluistamme: Tiesithän, että uusi omistaja-asiakkaamme voi saada kahden kortin päivittäispalvelupaketin vuodeksi alennuksella. Tutustu lisää täältä.

· Päivän erityinen vastuullisuusteko: Nuorten taloustaidot ovat meille erityisen tärkeä asia. Parhaan tuloksen saa konkreettisin teoin ja niinpä OP Turun Seudun työntekijöitä on kevään mittaan ollut vapaaehtoisina Yrityskylä oppimisympäristössä. Heidän tehtäviinsä on päivän aikana kuulunut Osuuspankin yrityspalveluneuvottelijana toimiminen ysiluokkalaisten kahdessa pelitilanteessa. Yrityspalveluneuvottelijalta ysit ovat pelin aikana tulleet avaaman tilin, hakemaan lainaa ja keskustelemaan yrityksen taloudesta vuositapaamisessa.  

· Päivän arvonta: Arvomme omistaja-asiakkaiden kesken 19 kpl kahden hengen sisäänpääsyä vain OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille suunnattuun Tuorlan planetaariokierrokseen 25.6. klo 18! Voit osallistua arvontaan täyttämällä lomakkeen tästä. Arvonta suoritetaan pe 14.6. klo 11 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Onpa sinulla tänään ajanvaraus palvelupisteellemme tai asioit verkko- tai puhelinneuvottelun välityksellä, muista kysäistä pienestä yllätyksestä, jonka olemme sinulle varanneet!

 

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita. Asioitpa kanssamme palvelupisteessä, verkko- tai puhelinneuvotteluissa, voit kysyä päivän teemasta asiakasvastaavilta.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai pääsääntöisesti Facebook-sivuillamme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!