Vietä kanssamme kesäkuun Omistaja-asiakaspäivää 10.6.!

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita. Kesäkuun Omistaja-asiakaspäivää vietetään kesäkelien helliessä ja tarjolla on jälleen reilusti iloa ja etuja!

Osuuspankkien edustajistonvaalit järjestetään jälleen tänä syksynä ja tarvitsemme edustajistoon aktiivisia omistaja-asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita yhteisistä asioista ja tuovat mukanaan oman asiantuntemuksensa. Edustajiston jäseniltä ei vaadita erityistä pankkiasioiden osaa­mista vaan asenne ratkaisee. Ehdokkaaksi voi ilmoittautua jokainen hyvämaineinen pankin palveluja käyttävä omistaja-asiakas, joka on liittynyt omistaja-asiakkaaksi viimeistään 31.5.2021 mennessä ja täyttää 18 vuotta viimeistään ehdokashankinnan aikana. Jos olet OP Turun Seudun omistaja-asiakas ja ehdokkuus kiinnostaa, käy täyttämässä Lyyti-lomake ja otamme sinuun yhteyttä lähempänä ehdokasasettelun alkamista. Lisää tietoa edustajistonvaaleista löydät verkkosivuiltamme.

Päivän etu

Omistaja-asiakaspäivän iloksi tarjoamme ihanan juhannusedun Muumimaailmaan. OP Turun Seudun omistaja-asiakkaana voit lunastaa liput 29€ hintaan (normaali hinta verkon kautta 31€ ja portilta 35€). Etuhintaiset liput tulee ostaa verkkosivujen kautta ja käyttää 25.-27.6.2021 välisenä aikana. ​Löydät etulinkin kätevästi OP-mobiilista.

Päivän vastuullinen teko 

Yhdessä toimien saamme aikaan melkoisia ekotekoja! Tiesitkö, että vuoden 2020 aikana OP Turun Seudun toimialueella pankkiasioiden hoitaminen verkossa tai puhelimitse vähensi kasvihuonepäästöjä 26 tonnia, säästi asiakkaidemme aikaa 8 700 tuntia ja matkaa jopa neljä kertaa maailman ympärysmitan verran? OP Ryhmän tavoitteena on olla oman toiminnan osalta hiilineutraali vuonna 2025 ja lisäksi edesauttaa päästövähennyksiä myös toimitusketjussaan.

(Lähde: Gaia Consulting Oy; OP Turun Seudun yhteiskunnalliset vaikutukset 2020)

Päivän arvonta

​Arvomme pitkään odotetun keikkakesän kunniaksi viisi kahden lipun pakettia Logomon Terassikesän loppuunmyydylle BEHM:in keikalle 1.7. Voittajat pääsevät nauttimaan keikan upeilta kattoterassipaikoilta! Arvonta on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän 10.6. ajan ja OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille. Voit osallistua arvontaan täyttämällä tietosi tästä. Linkki aukeaa to 10.6. klo 6.00.

 

Seuraavaa Omistaja-asiakaspäivää vietetään heinäkuun helteillä 8.7.2021. Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme sekä Instagram -tilillämme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!