Vietä kanssamme kesäkuun Omistaja-asiakaspäivää to 11.6.!

Torstaina 11.6. vietetään Omistaja-asiakaspäivää! Luvassa on jälleen reilu nippu mukavia etuja, jotka ovat voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan.

Päivän omistaja-asiakasedut kumppaneiltamme

  • OP Turun Seudun omistaja-asiakkaana saat -20% edun KUI Designin koko tuotevalikoimasta niin verkosta kuin kivijalkakaupasta. Verkkokaupan etukoodi tulee torstain 11.6. ajaksi OP-mobiiliin, kivijalkakaupassa omistaja-asiakkuuden voi todentaa ´omistaja-asiakas´-merkityllä OP:n maksukortilla. Kui Designin ihanan liikkeen löydät osoitteesta Kristiinankatu 6, 20100 Turku ja liike on avoinna torstaina klo 11-17.  
  • Omistaja-asiakkaamme pääsevät kaksi yhden hinnalla Ruissalon tai Naantalin kylpylän allasosastolle. Omistaja-asiakkuus todennetaan OP:n kortilla tai OP-mobiilin mobiilikupongilla.

Päivän erityinen vastuullisuusteko 

Teimme lahjoituksen Heikki Suhosen rahastoon, jolla tuetaan motivoituneita ja lahjakkaita vähävaraisia juniorijalkapalloilijoita. Heikki Suhonen -tukirahasto on yksi TPS Säätiön rahastoista. Lue lisää rahastosta ja sen toiminnasta.

Päivän arvonta 

Arvomme kolme 50€ arvoista KUI Designin lahjakorttia. Arvontaan pääset osallistumaan täyttämällä tietosi tästä. Linkki on avoinna ja arvontaan voi osallistua vain Omistaja-asiakaspäivän 11.6. ajan. Arvonta suoritetaan pe 12.6. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Seuraava Omistaja-asiakaspäivä vietetään 9.7.2020.

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme sekä Instagram -tilillämme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!