Katso lokakuun Omistaja-asiakaspäivän tärpit!

Omistaja-asiakkuudesta hyödyt joka ikinen päivä, mutta nyt juhlistamme sitä erityisesti joka kuun toinen torstai!

Torstaina 10.10. tapahtuu muun muassa seuraavaa:

  • Maksuton Varmuutta verkkoon -tilaisuus Puutorin palvelupisteellä klo 8.30-10 (käynti Maariankatu 4 E, sisäpihalta. Paikalla opasteet) Olet tervetullut tilaisuuteen ilman erillistä ilmoittautumista, käymme kanssasi läpi juuri Sinua askarruttavia asioita sähköisistä palveluistamme. Tänään teemamme on OP Saavutettava, joka on helppokäyttöinen ja selkokielinen verkkopalvelu päivittäisten pankkiasioiden hoitamiseen.
  • Päivän omistaja-asiakasetu: OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat pääsevät veloituksetta Aboa Vetus & Ars Nova -museoon! Omistaja-asiakkuus todennetaan OP:n kortilla tai OP-mobiilin mobiilikupongilla. Etu on jatkuva ja voimassa jokaisen kuukauden toinen torstai aina vuoden 2019 loppuun saakka!
  • Päivän erityinen vastuullisuusteko: Olemme mukana mahdollistamassa ÅIFK:n Sirkkalan koulun sekä Sykerön Lasten Liike -liikuntakerhojen käynnistymistä. Tiesitkö, että 70% lapsista on iltapäiväkerhotoiminnan ulkopuolella, vaikka suuri osa haluaisi mukaan? Lahjoitimme Turun alueen lapsille kaksi liikuntakerhoa piristämään iltapäiviä.   
  • Päivän arvonta: Arvomme kolme kahden lipun pakettia Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman livelähetykseen su 27.10. Helsinkiin! Arvontaan voi osallistua täyttämällä yhteystiedot tästä. Ilmoittautumislinkki löytyy myös OP Turun Seudun Facebook-sivujen kisapäivityksestä. Linkki aukeaa to 10.10. klo 6.00 ja arvontaan voi osallistua aina pe 11.10. klo 12.00 saakka. Instagram-tilillämme pääset osallistumaan Grail Quest – e-urheilutapahtuman lippuarvontaan.
  • Päivän digiteema: OP Saavutettava tuo verkkopalvelut kaikkien asiakkaiden ulottuville. Se on verkkopalvelu, jota on helppo käyttää. Ilmeeltään selkeä, kevyt ja ilmava ja mukautuu käyttämäsi laitteen näytön mukaan. Voit käyttää sitä matkapuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. OP Saavutettava toimii ilman hiirtä pelkän näppäimistön avulla ja se tukee myös ruudunlukijoita. Lue lisää täältä  tai kysy asiantuntijoiltamme!
  • Onpa sinulla tänään ajanvaraus palvelupisteellemme tai asioit verkko- tai puhelinneuvottelun välityksellä, muista kysäistä etukuponkiamme edunvalvontavaltakirjaa varten! Saat kupongilla 31.10. mennessä tehtyihin ajanvarauksiin -15% lisäedun edunvalvontavaltakirjan omistaja-asiakashinnasta.

 

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita. Asioitpa kanssamme palvelupisteessä, verkko- tai puhelinneuvotteluissa, voit kysyä päivän teemasta asiakasvastaavilta.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!