Vietä kanssamme maaliskuun Omistaja-asiakaspäivää 11.3.!

Torstaina 11.3.2021 vietämme jälleen Omistaja-asiakaspäivää! Luvassa on nippu mukavia juttuja, joista osa on voimassa vain Omistaja-asiakaspäivän ajan.

Päivän omistaja-asiakasetu

OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat voivat hankkia naantalilaisen luonnonkosmetiikkayritys Luonkosin verkkokaupasta ihania, käsintehtyjä ihonhoitotuotteita -10% alennuksella. Etukoodin verkkokauppaan löydät kätevästi OP-mobiilista! Tutustu Luonkosin tuotteisiin ja verkkokauppaan.

Päivän vastuullinen teko

  • Olemme jälleen mukana OP ryhmän valtakunnallisessa Kesäduuni OP:n piikkiin kampanjassa. Toimialueemme yleishyödylliset yhdistykset ovat voineet hakea palkkatukea ja 15.3. avautuu nuorten vuoro hakea kesäduunia meidän piikkiimme suoraan yhdistyksiltä. Palkkatukea saa 50 toimialueemme yhdistystä, jotka voivat palkata 15-17-vuotiaan kesätyöntekijän kahdeksi viikoksi tutustumaan työelämään. Nuorten haku on avoinna nettisivuillamme 15.3.-18.4. välisen ajan.
  • Avaamme maaliskuun Omistaja-asiakaspäivänä ilmoittautumisen 8.4. pidettävään maksuttomaan etädigiopastukseen. Ilmoittaudu mukaan, jos haluat saada tukea vaikkapa laskujen maksamiseen OP-mobiilissa. Kaikki OP Turun Seudun asiakkaat voivat ilmoittautua mukaan etädigiopastukseen tästä. Ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa henkilökohtaisen linkin, jonka kautta opastukseen pääsee mukaan. Osallistumista varten tarvitset tietokoneen tai tabletin nettiyhteydellä.  

 

Päivän arvonta

Arvomme Merja Mähkän ”Sijoittajaksi 7 päivässä” -kirjan Merjan signeeraamana. Arvonta suoritetaan perjantaina 12.3. ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvontaan voivat osallistua OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat tästä linkistä. Linkki aukeaa to 11.3. klo 6.00 ja on avoinna vain torstain ajan. 

 

Seuraava Omistaja-asiakaspäivä vietetään 8.4.2021.

Omistaja-asiakaspäivän tarkoitus on kerran kuukaudessa juhlistaa omistaja-asiakkuutta näyttävämmin. Päivä pitää sisällään vaihtuvia merkittävämpiä etuja, kilpailuita, yllätyksiä ja tapahtumia, jotka hyödyttävät niin olemassa olevia kuin uusia omistaja-asiakkaita.

Viestimme omistaja-asiakaspäivästä aina kuukauden toinen torstai myös Facebook-sivuillamme sekä Instagram -tilillämme, joten otathan ne seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla!